@up ,1.nie to ,bo to akurat mam i znam ,to co napisałem na poczatku to tak utwór się zaczyna EDIT : dodatkowo w miedzy czasie było : the…?on my heart?. pamiętam też ,że to było na płycie z kolesiem wymalowanym i w górnej części był napis : Beautyful day ,były 2 płyty a to było na 1szej chyba .
Szukam piosenki. Bardzo starej piosenki(chyba rok od 1990-1994). Z teledysku pamiętam, że na początku jest jakis gościu w lustrze i się przegląda, później pojawiają się tańczący ludzie i jakaś kobieta która wykrzykuje coś do tego gościa. Potem ten gość rapuje. Melodia szybka, taka “dyskotekowa”. Fragmenty teledysku są czarno-białe. Widziałem to kiedyś w MTV a dzisiaj usłyszałem kawałek tego utworu w radiu, niestety nie mówli jak się nazywa.
Szukałem na YouTube, ale akurat tej reklamy nie ma. W całym necie jej chyba nie ma. Napisałem do Nivea, czy by nie mogli udostępnić jej na swoim kanale YouTube. W tej reklamie kobieta z gościem tańczyli w deszczu, następnie ta kobieta z tym gościem leżeli na trawie. Pamiętam jeszcze, jak kobiecy głos coś mówił “ciepłego, letniego deszczu na swojej skórze”, chyba o to, że nawilża ten krem, jak ciepły, letni deszcz.