jak nazywa sie ta piosenka w tym filmiku która zaczyna sie od 3:50 dodam ze leciała ona tez w Zagubionych.
rosio23 ,
sprawdź to: Petula Clark - Downtown
freyah dzięki to jest to
Jak nazywa się piosenka na początku filmu (i w sumie w całym filmie) : http://pl.youtube.com/watch?v=uhObeyJxY94
PS. Zna ktoś nazwisko tego amerykańskiego polityka?
xqwzts , ta piosenka to:
Motley Crue- Kickstart My Heart
A polityk to Ted Stevens
:lol:
dzięki wielkiek
Szukam piosenki najlepiej jakby ktoś na rapida wrzucił. Z reklamy “Schauma schwarzkopf” taka pioseneczka sobie leci… może znacie i macie?
Szukam piosenki co w niej śpiewają “Keep it run run it”. Często leci w radiu ESKA Warszawa/Poznań.
Jakie to piosenki?
1.Szukam piosenki która śpiewa taki gość facet i to jest chyba stara piosenka i idzie jakoś tak: “Tylko ty” podczas refrenu[sugestie]nie pamiętam jak szło to dalej naprawdę. Było jeszcze coś z bzami i tak dalej. O miłości
2.A druga to chyba pod muzyke klaptona “my fathers eye’s” ale nie pamiętam jak ten kawałek sie nazywał. Slowa:“To spojrzenie leniwe(…)hej(…)mi dolej trochę rumu, mówię dość dość rumu, idziemy na plażę, ostro nastukany na piasku się smaże” totalnie nie pamiętam jak dalej ale te słowa zapamiętałem.
Prosze o jakieś odpowiedzi, choćby wskazówki.
Pozdro. Czekam. ![-o<
Poszukuję piosenki z tego filmiku:
Z góry dziękuję.
polopolo1991 , 1 to krawczyk, tytułu nie pamietam
Szukam takiej piosenki Cobie Callat - Bubbly czy jakoś tak? Tytułu nie jestem pewny. Czy ktoś może wrzucić ją na rapida? Z góry dzięki.
Poprawna nazwa piosenki to Colbie Caillat. Tutaj masz link na rapida http://rapidshare.com/files/89547492/Co … Bubbly.mp3
Zdecydowanie polecam tą piosenkę. Sam jej słucham
Szukam reklamy, która dawno temu leciała na TVN. Reklamowano w niej filmy na jakiś miesiąc między innymi „Szeregowiec Rayan”, „Krytyczna Decyzja”.
I leciała tam taka super piosenka, cytuje z pamięci:
„ Terroryści zajeli się samolotem
Wszelki opór mija się z celem.
Pomóc może odwaga do społki z polotem
Steven Seagal z Kurtem Russellem…
Był bym bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Właśnie tego szukałem.
Bardzo dziękuje
nie to nie jest krawczyk to taka stara piosenka, slyszłem ja w PR 1. Stara piosenka a to ie jest z karafczyków ani w ogóle z tej epoki. Coś starszego może znacie? :roll: