Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

sorry ale nie mogłem się powstrzymac…

pourquoi tu vas <= tak się to pisze po francusku

Zależy w jakiej reklamie Orange bo jest ich dużo :slight_smile:

W komentarzach jest napisane, że jest to: “muse - time is running out”

ejj…słuchajcie byłem 2 dni temu na imprezce i usłyszałem zajefajną nutę :mrgreen: ale nie wiem jak się nazywa :expressionless:

refren leci tak mniej więcej :

kesero sero sero sero u kesro ( napewno źle napisałem ale słowa są zbliżone :smiley: )

natasha hagen - que sera “que sera que sera tell me que sera”

http://misiuniaxx.wrzuta.pl/audio/5E5HYhq9At/natasha_hagen_-_que_sera

(tell me que sera - tzn: powiedz mi co będzie :wink: z hiszpańskiego )

PS: piosenka jest dosyć stara, więc zapewne słyszałeś jakąś przeróbkę

EDIT: jak już coś to stara , bo jestem laską :stuck_out_tongue:

Stary Jesteś Wielki :mrgreen: :slight_smile: :stuck_out_tongue:

O tą nute mi właśnie chodziło DZIENX :smiley:

poszukuję piosenki z reklamy peugeota 407 hdi i skody fabii… wie ktoś jak się nazywają??

Ostatnio usłyszałem w radiu taką piosenkę : Una ri nari nej , u nari nari naj (wiem że szajsuje :smiley: ) tam śpiewa jakiś gościu i jakaś dziwczyna

Czy ktoś mi powie jaki to tytuł ??

O-Zone – Dragostea Din Tei

Może to jest to?

@SMV Ta piosenka to: Xuxa - Ilari.

Nie, to nie to. Chodzi o coś szybszego Unari nari nej , unari nari naj

Hmn … Co to może być ??

szukam piosenki techno z brzęczeniem komarów w tle :slight_smile: nie chodzi mi o piosenkę DJ Aligator - Mosquito.

stasiu_86 , a ja znam jeszcze Kenny Takito - Moskito :wink:

Poszukuje tytułu piosenki w której występuje ta maskotka.http://img398.imageshack.us/my.php?image=bumpiner1.gif

kuba11

To jest Mr.Oizo :smiley:

Mr.Oizo - Flat Beat

Poszukuję filmów, które mają jakiś przekaz w sobie i dają do myślenia, podam dwa może dwa przykłady… “Requiem dla snu” gdzie jest ukazane co może się z ludźmi dziać gdy biorą narkotyki, lub seria filmów “Piła”. Z góry dziękuje.

ja polecam American History X

Siema,

jestem w trakcie robienia filmu animowanego i szukam jakiejś polskiej piosenki pod podkład o miłości, najlepiej takiej idealnej, wyolbrzymionej, żeby piosenka podkreślała szczęście i że miłość będzie trwała wiecznie (ogólnie takie, takie ) bo w rozwinięciu akcji przestanie im się układać i dramat ma wyjść. No i żeby była w miare powszechnie znana i współczesna.

Przybliżę może koncept

Sam początek filmu, wyświetlenie kilku zdjęć z życia idealnej pary w czasie różnych codziennych czynności (coś w stylu filmu Sztuka Zrywania) po czym zdjęcie jak lezą o poranku w łóżku przemienia się już w film, typ wstaje i wyłącza radiobudzik - muzyka się urywa.

Proszę o pomoc bo moje gusta muzyczne są nieco inne, pomysłodawce odpowiedniej piosenki mogę umieścić w napisach końcowych :wink:

Znam taką fajna piosenkę napisz mi gdzie dajesz ten film np. YouTube czy coś, a ja za ten czas poszukam tej piosenki :slight_smile: