sorry ale nie mogłem się powstrzymac…
pourquoi tu vas <= tak się to pisze po francusku
sorry ale nie mogłem się powstrzymac…
pourquoi tu vas <= tak się to pisze po francusku
Zależy w jakiej reklamie Orange bo jest ich dużo
W komentarzach jest napisane, że jest to: “muse - time is running out”
ejj…słuchajcie byłem 2 dni temu na imprezce i usłyszałem zajefajną nutę :mrgreen: ale nie wiem jak się nazywa
refren leci tak mniej więcej :
kesero sero sero sero u kesro ( napewno źle napisałem ale słowa są zbliżone )
natasha hagen - que sera “que sera que sera tell me que sera”
http://misiuniaxx.wrzuta.pl/audio/5E5HYhq9At/natasha_hagen_-_que_sera
(tell me que sera - tzn: powiedz mi co będzie z hiszpańskiego )
PS: piosenka jest dosyć stara, więc zapewne słyszałeś jakąś przeróbkę
EDIT: jak już coś to stara , bo jestem laską
Stary Jesteś Wielki :mrgreen:
O tą nute mi właśnie chodziło DZIENX
poszukuję piosenki z reklamy peugeota 407 hdi i skody fabii… wie ktoś jak się nazywają??
Ostatnio usłyszałem w radiu taką piosenkę : Una ri nari nej , u nari nari naj (wiem że szajsuje ) tam śpiewa jakiś gościu i jakaś dziwczyna
Czy ktoś mi powie jaki to tytuł ??
O-Zone – Dragostea Din Tei
Może to jest to?
@SMV Ta piosenka to: Xuxa - Ilari.
Nie, to nie to. Chodzi o coś szybszego Unari nari nej , unari nari naj
Hmn … Co to może być ??
szukam piosenki techno z brzęczeniem komarów w tle nie chodzi mi o piosenkę DJ Aligator - Mosquito.
stasiu_86 , a ja znam jeszcze Kenny Takito - Moskito
Poszukuje tytułu piosenki w której występuje ta maskotka.http://img398.imageshack.us/my.php?image=bumpiner1.gif
kuba11
To jest Mr.Oizo
Mr.Oizo - Flat Beat
Poszukuję filmów, które mają jakiś przekaz w sobie i dają do myślenia, podam dwa może dwa przykłady… “Requiem dla snu” gdzie jest ukazane co może się z ludźmi dziać gdy biorą narkotyki, lub seria filmów “Piła”. Z góry dziękuje.
Siema,
jestem w trakcie robienia filmu animowanego i szukam jakiejś polskiej piosenki pod podkład o miłości, najlepiej takiej idealnej, wyolbrzymionej, żeby piosenka podkreślała szczęście i że miłość będzie trwała wiecznie (ogólnie takie, takie ) bo w rozwinięciu akcji przestanie im się układać i dramat ma wyjść. No i żeby była w miare powszechnie znana i współczesna.
Przybliżę może koncept
Sam początek filmu, wyświetlenie kilku zdjęć z życia idealnej pary w czasie różnych codziennych czynności (coś w stylu filmu Sztuka Zrywania) po czym zdjęcie jak lezą o poranku w łóżku przemienia się już w film, typ wstaje i wyłącza radiobudzik - muzyka się urywa.
Proszę o pomoc bo moje gusta muzyczne są nieco inne, pomysłodawce odpowiedniej piosenki mogę umieścić w napisach końcowych
Znam taką fajna piosenkę napisz mi gdzie dajesz ten film np. YouTube czy coś, a ja za ten czas poszukam tej piosenki