Jakieś trzy dni temu oglądałem chyba ten film w TV, tytułu niestety nie pamiętam On tam wszystkim wyrywał zęby i miał swój zakład dentystyczny
witam
szukam piosenki/muzyki z trailera animal planet występują w niej oczywiście zwierzaki jedyny tekst to “ulala” śpiewany przez (chyba) dzieci.
dzieki
pozdrawiam
g.
Witam poszukuję piosenki Agnieszka Chrzanowskiej “Współdziałanie” z płyty ogień olimpijski. Proszę jeśli ktoś ma tą płyte proszę wrzucie tą piosenke na wyslijto.pl i podajcie link .
Witam Was! Mam wielką prośbę! Czy ma ktoś może w posiadaniu książkę w formacie PDF : “Kroniki Spiderwicka” ?? Jeżeli ktoś ma tę książkę to będę bardzo wdzięczny za podanie jakiegoś linku albo przesłąnie jej na PW to podam maila. Dzięki z góry!
Witam
Poszukuję tytułu pewnej piosenki. Teledysk leciał dość dawno na tv, mianowicie taki “gość” namalowany kredą szedł po różnych górkach również namalowanych kredą, wszystko na zielonym tle Jeżeli ktoś wie jakiej piosenki był to teledysk to proszę o podanie tytułu
Dzieki.
Ford - Może chodzi o to?
Ja bym chciał ponowić prośbę o teledysk z tym motywem: "kobieta ‘DJ’ w swoim pokoju hotelowym bodajże przygotowywała się do swojego występu (prysznic, przymiarki, wybieranie winyli)… "
Jesteś super dzięki wielkie
Szukam Wywiadu z OSTR z gazety slizg
ja mam chyba albo miałam ale w oryginale i nie ma bata by skopiować. spróbuj w youtubie
Szukam Fajnych Piosenek Jakiś Nowości
Typu
House
Dance
rock/pop
Może być też disco polo ;]
Szukam tytułu filmu w którym występował vandame. sprzedał go gość w garniturze jakimś japończykom i on sie walczyć nauczył a potem walczył w turnieju żeby wygrać złotego smoka.tylko tyle pamiętam jak ktoś oglądał ten film to prosze o odpowiedz tutaj lub na PW
Piter157 , chyba o Quest Ci chodzi
Więc tak, szukam piosenki z napisów końcowych w filmie DoomsDay, ta sama piosenka była w filmie Straż Nocna (leciała chyba w jego trakcie, podczas jakiś walk) … Śpiewa ją facet, jest oparta na elektronicznym podkładzie dźwiękowym, głos faceta też brzmi jak po przeróbce elektronicznej.
Tekst jaki pamiętam to:
“… BABY I NEED YOU, BABY I WANT YOU …” czy jakoś tak … szukałem w ścieżkach dźwiękowych obu filmach i nic nie znalazłem …
Może jakieś rady, sugestię ??
Kickboxer
?
Dość trudno będzie mi to wytłumaczyć… Ale się postaram…;
średnio-stary kawałek, śpiewany przez kobietę, po angielsku, kawałek ten jest raczej szybki… w refrenie kobieta ta śpiewa “na na na na na” - tylko tyle mi się udało wyhaczyć z tej piosenki… była kiedyś bardzo znana, więc mam nadzieję, że ktoś sobie skojarzy.
szukam piosenki z programu YOU CAN DANCE. Wczoraj tańczył do niej Patryk na solówce (ten co miał krawat i jest z małego miasteczka). W piosence leciały słowa “Music makes you lose control” Nie jest to Missy Eliott, szukałam na goglach ale znajduje mi tylko piosenki Eliottowej.
Będę bardzo wdzięczna, jeśli ktoś mi poda jej tytuł i wykonawcę.
bobasek - za mało danych. wiele jest takich piosenek…
bobasek_89 , może to Kylie Minogue - Can’t Get You Out of My Head??
olcia9393 niestety to nie to, czego szukam.
@kahlan88 Wiem, ale to chyba wszystko co mogę o niej powiedzieć… Wiem tylko że kawałek już swoje lata ma… podejrzewam, że z przed 2000, ale ręki uciąć nie dam…
bobasek - dzięki, heh będę szukać dalej…
podaj jakieś szczegóły tej piosenki. może byś np. Eivissa - Oh la la