witam czy ktoś mi powie jaki tytuł nosi ta piosenka?
Zna ktoś
utwór i może podać jego tytuł?to jest Mauro Picotto - Komodo
ogi88
Podałeś dobre tytuły, ale je źle
zaadresowałeś. Dzięki.
ponawiam prosbe kolegi…w zadnym soundtracku oficjalnym nie ma tego kawalka.a nieoficjalnego sountracka nie ma w sieci…
Witam serdecznie :]
Otóż nie dawno byłem sobie w klubie tak o sobie posiedzieć przy piwku - w tle leciało coś, co od razu wpadło mi w ucho…
Wiem że gatunek utworu którego szukam od paru dni to na pewno hip hop i wydaje mi się że wykonywał go 50 cent (nie jestem pewny) - otóż słyszałem w refrenie słowa: “la isla bonita” bank przeróbka madonny - tylko coś nie wykrywalny w internecie albo po prostu ja źle szukam
Jeśli ktoś wie albo przepuszcza co to mogło być proszę o jakiekolwiek info
Dziękuje i pozdrawiam
no niestety nie wiesz co hmm wg. mnie w 90% to był głos 50 cent’a…
- refren na pewno też wykonywał on (jeśli to on (głos gościa, raczej murzyna
)
)
Nawet udało mi sie skontaktować z Djem tak z czystej ciekawości go zapytałem ale odp. mi że on tylko puścił “mixtape” i ten kawałek właśnie się w nim zawierał i tyle się dowiedziałem :roll: …
Chodzi mi o muzykę która jest na początku jak w TVN pokazują ze za chwile coś tam coś tam i pokazują krótki spot i na początku jest taka dynamiczna muzyka. Zna ktoś tytuł byłbym bardzo wdzięczny
Siemka, wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki(muzyki) zaczynającej się od 16 sekundy na tym filmie?
Czy ktoś zna tytuł angielskiej piosenki jak została użyta w pokładzie tego utworu albo przynajmniej czy ktoś zna słowa do tego utworu .
o to link do tej muzyczki : http://www.wrzuta.pl/audio/fAupJ5QsEf/d … -_wyznanie
z góry dziękuje i pozdrawiam
pakeroso drugi tytuł to roagea - top for you in we are juki
a pozatym się przyłączam do prośby pakeroso jeżeli chodzi o tytuł 3 utworu
Cześć, poszukuje tytułu utworu, który leci w tle na tej stronie:
http://www.picturesfactory.pl/opisy.php?nazwa=faq
Wiem ze Evanescence ma tą melodie w rockowej piosence, ale potrzebny mi autor wersji klasycznej oraz tytuł Z góry dziękuje
Witam, szukam tytułu muzyki w której chyba refren leciał tak: “I’m sexy boy…” dość popularna, występowała w filmie Biały Ninja kiedy był w barze ze striptizem =]
Może mi Ktoś pomóc ?? ?? ??
Nie chodzilo ci czasem o to? B2K - Sexy Boy Christmas
PS> odpowie mi ktos wreszcie?