Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

ależ oczywiście

http://www.lastfm.pl/music/Nightwish

po lewej stronie masz ‘podobni wykonawcy’

Tarja Turunen to akurat stara wokalistka Nightwish :peace: . A co byś z tej stronki polecił?

I dzięki za namiar.

no z tych wykonawców raczej nic nie polecę,

bo takiej muzyki nie słucham :wink:

Witam

Mam pytanie zna ktoś może tytuł piosenki która leci na discovery, chodzi mi o tę reklamę kiedy discovery reklamuje wszystkie swoje kanały (chanel, science itp.). Wiem że to trochę nieprecyzyjne ale nigdzie nie mogłem znaleźć tej reklamy ;/

Szukam piosenki DTP - nieważne gdzie. Pomoże mi ktoś ją znaleźć? :slight_smile:

Prejzes , może o to chodzi?

Jaki ma tytuł piosenka która leci podczas końcowych napisów gry Gears of war? Dzięki za pomoc

Loookash89 tak o to :slight_smile: Jak ją mogę zapisać na dysku?

ściąganie z wrzuty

Szukam takiej jednej, chyba już dość starej pisoenki,chyba po rusku była,pamietam nieco teledysku do niej.Mianowicie klasa,lekcja angielskiego(gadali po rosyjsku), koleś włamuje się do panelu kolegi(słuchali jakichś ćwiczeń) i puszcza mu muze.Kolesiowi wydaje się że nauczycielka ćwiczy różne “wygibasy” przy nim a wszystko ogladal chyba na monitoringu dyrektor.

Zna ktoś to?

Poszukuję nazwy piosenki która jest na samym końcu w filmie Transformers.

Chodzi Ci o Linkin Park - What I’ve Done?

Co to jest?? Z góry dzięki.

Piosenka ( ! CHYBA ! ) Z reklamy PKO Banku co leci w refrenie " That makes me craaazyyyyyy " A niedawno reklamę wydłużyli, i zamiast zaczynać się od refrenuy zaczyna się od " I rember rembmer remember when i lost my mind " Czy jakos tak <<< to jest z pamieci i ze sluchu xD

Rooker ,

Gnarls Barkley - Crazy

adam749 ,

po tekście znalazłem, że to Dj Rankin - Game of love

co to za nutka co leci w tym filmie??:

http://pl.youtube.com/watch?v=uxd37e_Sd … re=related

ogi88 , A jak znaleść tą piosenkę?? Bo szukam i nie ma :frowning:

programy p2p limewire torrenty szukaj…

adam749 ,

Nie rozumiem… :expressionless: Przecież masz piosenkę, a Tobie chodziło o tytuł…

No mam tytuł ale nigdzie jej nie moge znaleść żeby jej słuchać. Na wrzucie nie ma.