ależ oczywiście
http://www.lastfm.pl/music/Nightwish
po lewej stronie masz ‘podobni wykonawcy’
Tarja Turunen to akurat stara wokalistka Nightwish . A co byś z tej stronki polecił?
I dzięki za namiar.
no z tych wykonawców raczej nic nie polecę,
bo takiej muzyki nie słucham
Witam
Mam pytanie zna ktoś może tytuł piosenki która leci na discovery, chodzi mi o tę reklamę kiedy discovery reklamuje wszystkie swoje kanały (chanel, science itp.). Wiem że to trochę nieprecyzyjne ale nigdzie nie mogłem znaleźć tej reklamy ;/
Szukam piosenki DTP - nieważne gdzie. Pomoże mi ktoś ją znaleźć?
Jaki ma tytuł piosenka która leci podczas końcowych napisów gry Gears of war? Dzięki za pomoc
Loookash89 tak o to Jak ją mogę zapisać na dysku?
Szukam takiej jednej, chyba już dość starej pisoenki,chyba po rusku była,pamietam nieco teledysku do niej.Mianowicie klasa,lekcja angielskiego(gadali po rosyjsku), koleś włamuje się do panelu kolegi(słuchali jakichś ćwiczeń) i puszcza mu muze.Kolesiowi wydaje się że nauczycielka ćwiczy różne “wygibasy” przy nim a wszystko ogladal chyba na monitoringu dyrektor.
Zna ktoś to?
Poszukuję nazwy piosenki która jest na samym końcu w filmie Transformers.
Chodzi Ci o Linkin Park - What I’ve Done?
Piosenka ( ! CHYBA ! ) Z reklamy PKO Banku co leci w refrenie " That makes me craaazyyyyyy " A niedawno reklamę wydłużyli, i zamiast zaczynać się od refrenuy zaczyna się od " I rember rembmer remember when i lost my mind " Czy jakos tak <<< to jest z pamieci i ze sluchu xD
ogi88 , A jak znaleść tą piosenkę?? Bo szukam i nie ma
programy p2p limewire torrenty szukaj…
adam749 ,
Nie rozumiem… Przecież masz piosenkę, a Tobie chodziło o tytuł…
No mam tytuł ale nigdzie jej nie moge znaleść żeby jej słuchać. Na wrzucie nie ma.