Wie ktoś co to za muza leci w tle: http://www.wrzuta.pl/audio/2nTqQkZgcP/step :?:
Edit:Zawsze leci podczas dawania medali…
Ktoś wie co to jest za muza?
Witam bardzo proszę o podanie nazwy utworu, który zaczyna się w 7:30 Z góry dzięki
PS Wiem tyle, że napewno jest to z soundtrack z GTAIV
Witam. Szukam pewnej piosenki, ale znam tylko jej parę słów. To idzie tak:
Everybody stand up and hands up.
Poszukuję piosenki, hitu, często leci na RMF Maxxx, na początku takie jakby gwizdanie, później śpiewają coś w tym stylu : DR. Speete, albo Don Spete, nie wiem dokładnie, w RDSie natrafiłem na tytuł: DR Spete, szukałem w Wrzucie, ale nie znalazłem, może ktoś mi dać pełną nazwę tej piosenki?
ogi88 , ni, to nie to, w Doctor Spiele nie gwizdają, a w tej piosence, co a szukam, jest dosłowne gwiżdżenie
Dawidd , może to jest Dr Stay Dry ft. Lumidee - Don’t Sweat That?? Na RMF Maxxx raczej tylko taka jest z gwizdem
A mi ktoś pomoże? Szukam tej piosenki po słowach i znaleźc nie mogę…
jak ktoś będzie wiedział to napisze.
podaj wiecej słów, bo takich piosenek może być sporo
Szukam nazwy zespołu w którym śpiewali typowie wymalowani na czarno bialo i to były jakieś klałny czy coś takiego i jeździli śmierciarką w jednym teledysku a w drugim byli na cmentarzu. Wie ktoś co to ?
W tym problem, że znam tylko te słowa. To niech ktoś znajdzie piosenki zawierające te słowa, będę wdzięczny. Pozdrawiam.
http://pl.youtube.com/watch?v=sTNwm_F6EHY < Proszę o podanie tytułu i wykonawcy, który leci w tym filmiku…
Witam. Poszukuję soundtracku z filmu “Uprowadzona” Chodzi mi konkretnie o ostani kawałek na filmie. Zaczyna się spokojnie, jakby pianino czy fortepian a potem wchodzi ‘mocniejsze uderzenie’. Czyzna ktoś może tytuł tego utworu, kawałka czy jak to sie tam zwie?
Pomoże ktoś? :?
Dawidd , nie zauważyłeś tego posta? Chyba, ze to nie to, w co wątpię…
To na bank jest to, bo leci często a gwizdanie podobne do tego z Kill Billa.
Scorpio , Olcia , Tak, to ten utwór, wielkie THX
Szukam piosenki z reklamy coca coli. Jest ot bardzo ale to bardzo stara reklama, ma już chyba 8 lat… Reklamowali w tedy Windowsa XP, był właśnie konkurs i można było go wygrać… To coś było z pociągiem, tam taka ładna pani tańczyła z buteklą 0.75l Coca coli. Coś tam było ze strażakiem któremu się fajczyła du*a, czy coś w tym stylu Przeszukałem całego Youtuba w poszukiwaniu tej reklamy, ale na darmo…;/ Podczas tej reklamy leciała taka fajna piosenka…
I właśnie tej piosenki szukam