Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Witam!! Co to za piosenka??;> bo mi się podoba ale jakoś nie moge nic znaleźć takiego tego wykonawcy…choć może coś przeoczyłem…

Poszukuję piosenek Gintrowskiego i Kaczmarka takich jak:

-Margrabia Wielkopolski

-karol levittoux

-Ks. Józef Poniatowski

-Wyspiański

-Wigilia na Syberii

-Wiosna 1905

-Jacek Kaczmarski - Lalka, czyli polski pozytywizm

WItam wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć nową reklame plusa z tymi śpiewającymi reniferami?;p

wrzuta.pl

plus.pl , youtube.com

wiedziałem że coś takiego…;p

Poszukuję fragmentu filmu. No nie wiem sam dokładnie :lol: .

W starych filmach na początku jest takie jak by odliczanie

3 , 2 , 1 i leci film. Wiecie chyba o co Mi chodzi.

Owszem ale tam nie ma tej reklamy bo już patrzyłem :frowning: chodzi mi o te biegnące śpiewające renifery :stuck_out_tongue: a tam są jedynie skecze mumio…

poszukuje nie wiem jak to określić

kawałek dzwieku "mixa DJ’owskiego"

chodzi mi o ten dźwięk kiedy on tak mixuje (kręci) płytą. A najlepiej jakby kręcił tą płytę w tył.

Jeśli ktoś ma ten dźwięk to proszę o podesłanie mi go, albo podanie nawet tytułu piosenki gdzie ten dźwięk występuje, wtedy go sobie wytnę.

Mam nadzieje że wiecie o jaki dźwięk mi chodzi :slight_smile:

pozdrawiam

pawcio151 chodzi Ci o to ?

Vanshei tak o to mi chodzi tylko szczególnie chodzi mi o to aby ten mix właśnie był troszke dłuższy (starczy 1,5 - 2 sekundy) i “równomierny”

Nie wiem gdzie znaleźć taki fragment ale to się nazywa scretch

bo ten mix bedzie mi potrzebny w momencie kiedy ktoś kończy czytać tekst i jest takie jakby cofanie (ten mix)

aby wyszedl efekt szybkiego cofania i wydaje mi sie ze ten mix bedzie najodpowiedniejszy

a moze jakikolwiek dłuższy utwór znasz z mixem wtedy moglbym go sobie wyciac

Poszukuję fragmentu filmu. No nie wiem sam dokładnie LOL .

W starych filmach na początku jest takie jak by odliczanie

3 , 2 , 1 i leci film. Wiecie chyba o co Mi chodzi.

poszukuje tytulu ksiazki scifi, czytalem ja kilka lat temu, pamietam ze konczylo sie tak ze chyba resztki danej cywilizacji wyladowaly na ziemi (i stad niby my jestesmy) a ostatnia scena to jak sa prowadzone wykopaliska na jakiejs pustyni i ktos znajduje zegarek (oryginalnie jednego z przybyszow sprzed lat) jadnakze wyrzuca go jako smiec terazniejszej cywilizacji…

…komus cos sie kojarzy ?? :smiley:

Helloł,

poszukuję piosenki ze stronki http://www.coke.pl/magiaswiat/

Spodobała mi się :slight_smile: Ma ktoś?

Ania Szarmach - Coraz bliżej święta

A ja szukam fragmentu “Muminków” kiedy Paszczak chciał zabrać hatiwnatom barometr :smiley: wierzę że ktoś wie gdzie tego szukać :smiley:

slyszalem ostatnio super remix cry for you bylbym wdzieczny gdybyscie pomogli mi go znalesc

Siemka Wszystkim.

Może wiecie która to reklama Mixa Plus, z telefonem Sony Erikson. I leciw niej fajna piosenka słowa “Pictures to you Pictures to me” cos takiego,wiecie moze o co chodzi ? Będę bardzo wdzięczny

oskarek123 to The Last Goodnight - Pictures Of You

Zna ktoś tą piosenkę z reklamy fantasi? Zdjęcie: http://www.bdsklep.pl/images/danone/dan … kami_m.jpg

Na zdjęciu trochę przeterminowana :mrgreen: