Witam!! Co to za piosenka??;> bo mi się podoba ale jakoś nie moge nic znaleźć takiego tego wykonawcy…choć może coś przeoczyłem…
Poszukuję piosenek Gintrowskiego i Kaczmarka takich jak:
-Margrabia Wielkopolski
-karol levittoux
-Ks. Józef Poniatowski
-Wyspiański
-Wigilia na Syberii
-Wiosna 1905
-Jacek Kaczmarski - Lalka, czyli polski pozytywizm
WItam wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć nową reklame plusa z tymi śpiewającymi reniferami?;p
Poszukuję fragmentu filmu. No nie wiem sam dokładnie :lol: .
W starych filmach na początku jest takie jak by odliczanie
3 , 2 , 1 i leci film. Wiecie chyba o co Mi chodzi.
Owszem ale tam nie ma tej reklamy bo już patrzyłem chodzi mi o te biegnące śpiewające renifery a tam są jedynie skecze mumio…
poszukuje nie wiem jak to określić
kawałek dzwieku "mixa DJ’owskiego"
chodzi mi o ten dźwięk kiedy on tak mixuje (kręci) płytą. A najlepiej jakby kręcił tą płytę w tył.
Jeśli ktoś ma ten dźwięk to proszę o podesłanie mi go, albo podanie nawet tytułu piosenki gdzie ten dźwięk występuje, wtedy go sobie wytnę.
Mam nadzieje że wiecie o jaki dźwięk mi chodzi
pozdrawiam
Vanshei tak o to mi chodzi tylko szczególnie chodzi mi o to aby ten mix właśnie był troszke dłuższy (starczy 1,5 - 2 sekundy) i “równomierny”
Nie wiem gdzie znaleźć taki fragment ale to się nazywa scretch
bo ten mix bedzie mi potrzebny w momencie kiedy ktoś kończy czytać tekst i jest takie jakby cofanie (ten mix)
aby wyszedl efekt szybkiego cofania i wydaje mi sie ze ten mix bedzie najodpowiedniejszy
a moze jakikolwiek dłuższy utwór znasz z mixem wtedy moglbym go sobie wyciac
Poszukuję fragmentu filmu. No nie wiem sam dokładnie LOL .
W starych filmach na początku jest takie jak by odliczanie
3 , 2 , 1 i leci film. Wiecie chyba o co Mi chodzi.
poszukuje tytulu ksiazki scifi, czytalem ja kilka lat temu, pamietam ze konczylo sie tak ze chyba resztki danej cywilizacji wyladowaly na ziemi (i stad niby my jestesmy) a ostatnia scena to jak sa prowadzone wykopaliska na jakiejs pustyni i ktos znajduje zegarek (oryginalnie jednego z przybyszow sprzed lat) jadnakze wyrzuca go jako smiec terazniejszej cywilizacji…
…komus cos sie kojarzy ??
Ania Szarmach - Coraz bliżej święta
A ja szukam fragmentu “Muminków” kiedy Paszczak chciał zabrać hatiwnatom barometr wierzę że ktoś wie gdzie tego szukać
slyszalem ostatnio super remix cry for you bylbym wdzieczny gdybyscie pomogli mi go znalesc
Siemka Wszystkim.
Może wiecie która to reklama Mixa Plus, z telefonem Sony Erikson. I leciw niej fajna piosenka słowa “Pictures to you Pictures to me” cos takiego,wiecie moze o co chodzi ? Będę bardzo wdzięczny
oskarek123 to The Last Goodnight - Pictures Of You
Zna ktoś tą piosenkę z reklamy fantasi? Zdjęcie: http://www.bdsklep.pl/images/danone/dan … kami_m.jpg
Na zdjęciu trochę przeterminowana :mrgreen: