Adax , o to chodzi?
Lub to:
Yves La Rock - Rise Up
Poszukuję piosenki z reklamy Heyah tej najnowszej gdzie ten walec jeżdzi po suficie XD
Tam jest to jodłowanie i o to mi właśnie chodzi
Z góry THX
Szukam kawałka z pogranicza pop/dance/techno w którym facet śpiewa Oh Lord (czy jakoś tak). Kto słyszał, to na pewno skojarzy. Dość charakterystyczny lekko chrypliwy ciepły głos.
Lord1Hypnos , Oryginalny tytuł tego utworu to Break My Stride. Fajny jest remix Blue Lagoon http://yazul.wrzuta.pl/audio/8tfsitsRWy … sek.abc.pl
Może Chemical Brothers - The Golden Path - Tam jest “Help Me Lord!”, ogólnie przyjemny kawałek
Niestety to nie Chemical Brothers - The Golden Path - Rzeczywiście przyjemny utworek. Dzięki.
Szukam tego kawałka o który pisałem kilka postów wcześniej. Tym razem udało mi się w radiu przechwycić 11sek utworu niestety jakoś taka sobie bo to telefonem nagrywałem ale da rade odsłuchać co to jest. Ten kto zna kawałek na pewno rozpozna dzięki bardzo
@matio91 Gigi D’Agostino- Bla Bla Bla
Samurai , dzięki za szybką odp.
@marus18 moze chodzi Ci o Ne-yo - Closer , niestety jakość nagrania jest nie najlepsza i mało co słychać ;/
potrzebuje 2 piosenek z reklam:
-
z reklamy nowego golfa
-
jest reklama mowa o snowbordzie i ze sponsoruje ja fiat sediczi, zawsze to na discaver widze.
Bede BARDZO BARDZo wdzieczny za te dwie nutki
Szukam dźwięku kota, którego “coś boli” , wiem że to dziwnie brzmi , ale szukam odgłosu jak kot taki śmieszny dźwięk wydaje, np. jak ucieka przed psem ;] wiecie o co chodzi :]
Będę wdzięczny !
Łukasz14 , dobre dobre :] ale przydało by się coś “mocniejszego” ;]
Zna ktoś taką piosenkę? Zaczyna się tak - jakiś facet sprząta w koszarach wojskowych, znajduje opaskę a’la Rambo i zakłada ją, po czym jest jakiś alarm i biorą go na poligon… Muzyka jak pamiętam była coś jak disco-polo. Za odpowiedzi dziękuje.
Fenel , to była polska piosenka??