Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Poszukuje podobnych zespołów tj. Linkin Park, Limp Bizkit, zna ktoś może jakieś inne?

NIE CHODZI MI O IDE CORR

Poszukuję piosenek z tej składanki. Najbardziej mi zależy na piosence która leci na początku.

Dzięki.

michaelllo69 , może Disturbed czy Rage Aganist The machine (RATM)??

Olcia - Wielkie THX! Właśnie o to mi chodziło!

michaelllo69 , wejdź na last.fm

znajdź interesujący cię zespół, wejdź na jego profil i tam masz “wykonawcy podobni do…”.

:slight_smile:

hej! !!

a więc chodzi mi o to

w grudniu 2008 na TVN pojawiła się reklama zapowiadająca FINAŁ You Can Dance 3 i tam jest taka fajna MUZA

JAKI TO TYTUŁ

prosze o POMOC :stuck_out_tongue:

NIE CHODZI MI O SZUBI DUBI CAN DANCE czy jakoś tak i NIE CHODZI MI TEŻ O IDA CORR

ta muza leciała w reklamie NIE W OPPENINGU

Z 3 lata temu z kumplem oglądaliśmy taki fajny film o mikołaju :] Zaczynał się jak dobrze pamiętam, że mikołaj wpada rozwala komin, a psa z kopa wywala na żyrandol, potem całą rodzinę torturuję :slight_smile: Film wydaję się na horror, ale jest sporo przy nim śmiechu lecz niestety nie pamiętam tytułu. Jakby ktoś oglądał ten film i podał mi go tytuł byłbym bardzo wdzięczny :smiley:

Nie oglądałem tego filmu, ale przeglądałem go kiedyś z wierzchu, może chodzi o “Zły Mikołaj”?

To jest dość stary film, raczej już leciał w telewizji…

hej! !!

Ja szukam jakiejś muzyki XVII- wiecznej bez słów. Sama muzyka. Pomocy! !!

Szukam w nieco uwspółcześnionej wersji Requiem Mozarta. Zdarzyło mi się słyszeć fragment gdzieś właśnie takiej operowej i delikatnie współcześnie brzmiącej pięknej wersji Lacrimosy… jak by mógł ktoś pomóc byłbym wdzięczny… nie, nie chodzi mi o jakieś śmierdzące techniawki… tamto to była wersja operowa ale taka współczesna opera…

siemka. kto spiewa i jaki jest tytul nagrania:

http://pl.youtube.com/watch?v=-j9lG2cQn … re=related

z gory dzieki :wink:

było w komentarzach…

Ponawiam pytanie czy zna ktoś tytuł tej piosenki

http://www.wrzuta.pl/audio/xpBsPDQ4Vk/to

Z góry dziękuje za odpowiedz

Poszukuję piosenek z tej składanki. Najbardziej mi zależy na piosence która leci na początku.

Dzięki.

a więc chodzi mi o to

w grudniu 2008 na TVN pojawiła się reklama zapowiadająca FINAŁ You Can Dance 3 i tam jest taka fajna MUZA

JAKI TO TYTUŁ

prosze o POMOC :stuck_out_tongue:

NIE CHODZI MI O SZUBI DUBI CAN DANCE czy jakoś tak i NIE CHODZI MI TEŻ O IDA CORR

ta muza leciała w reklamie NIE W OPPENINGU

Masz może jakiś link do tej reklamy bo w telewizji to już jej nie zobaczymy. :stuck_out_tongue:

Szukam tytułu charakterystycznego filmu, który leciał kiedyś kilka razy w TV.

Opowiada o kolesiu w okularkach, który miał zły dzień i nie wytrzymał tego psychicznie - zaczęło się chyba od tego, że wylali go z pracy, stał też w korkach w drodze do domu.

Potem w drodze do domu znalazł bejsbola i zlał bandziorów, którzy go napadli :smiley: Film źle się kończy, bo zastrzeliła go policja (gdzieś na molo o ile pamiętam) :wink: