Czyli nigdzie nie znajdę tej piosenki ? Nawet na wrzuci ? : (
Jakim2400 , raczej nie.
Siemka, wie ktoś z was może co to jest za kawałek? Bardzo mi się spodobał, przeszukałem chyba połowę googla ale zakończyło się to klapą, kawałek jest naprawdę fajny i wpada w ucho, no i oczywiście znajomi nie mają pojęcia co to może być. Poradzę się was bo ktoś z was na pewno będzie wiedział co to jest.
Link podaję poniżej, piosenka znajduje się na wrzuta.pl
zna ktos tytul piosenki napewno stara bo pamietam mialem ja na kasecie … cos bylo ,Słyszę na ulicy bęk bęk …" zna ktos dawajcie propozycje
Wejdź na www.zrzuta.eu i podaj link do piosenki czyli
http://www.wrzuta.pl/audio/xpBsPDQ4Vk/to
i Ci się ściągnie A tytułu nie znam…
zna ktos tytul piosenki napewno stara bo pamietam mialem ja na kasecie … cos bylo ,Słyszę na ulicy bęk bęk …" zna ktos dawajcie propozycje
No koledzy mi chodzi właśnie o tytuł.
Witam, czy wiecie co to za piosenka
http://pl.youtube.com/watch?v=NHLVYmQLM … re=related
Chodzi o kawałki 1:12 oraz 2:02 ?
Dzięki, ta druga to J-Squad - Miss Prissy Anthem
ma kotś może filmik z tym jak roberto carlos uderza pilke z predkością 179 km/h bo szukam szukam i znaleść nie moge
Poszukuje piosenki, leciała ona kiedyś w “You Can Dace” w 2 edycji. Pamiętam że w tej piosence leciało jakoś tak “stop and stare” i ta piosenka była bardzo fajna, a w google nic znaleść nie mogę…;/
OK! nieaktualnie Znalazłem już
szukam tytułu takiego filmu:
chodzi w nim o to, że w hotelu odciętym od świata policjantom ucieka zbieg, gdy go szukają, ludzie zaczynają umierać z niewiadomych przyczyn, według kolejności numerów pokojów. potem okazuje się, że wszyscy mają wspólne daty urodzenia. następnie dowiadujemy się, że to były osobowości gościa cierpiącego na rozdwojenie osobowości i poprzez eliminację złych osobowości, które odpowiadały za morderstwa jego psycholog chce uchronić go od kary śmierci. terapia ta przebiega w domu sędziego, którego chce przekonać. w końcu zostaje tylko jedna osobowość - dziewczyna, która w kaliforni ma sad z pomarańczami, sąd go uniewinnia, ale zła osobowość, która ocalała (jakieś dziecko) zabija tą dobrą i przejmuje kontrolę nad ciałem i zabija tego psychologa i strażnika w samochodzie.
to wszystko co pamiętam
barti041 , Chodzi Ci o “Tożsamość”?
tak to jest to, dzięki wielkie