Szymon Stępniewski , O Mój Rozmarynie?
Poszukuję takiej piosenki która nie dawno była popularna i posiadała refren który był przeze mnie zrozumiany na ‘’ i think about you’’ I tą piosenkę śpiewał chyba murzyn bo miał taki murzyński głos
Witam.
Nie wiem, czy od tego jest ten temat (nie wiem, co moderator miał na myśli)…
Jak się nazywa helikopter, który jest na początku filmu Transformers (ten z 2 śmigłami po bokach)?
goodprogram thx
Hmmm czyżby chodzilo ci o to Platnum - love shy ??
Vicuss , jeśli możesz to nagraj tego dźwięku trochę wrzuć gdzieś i daj linka.
Może to Julien-K - Technical Difficulties?
Yyyy… Dobrze mnie zrozumiałaś? Mam na myśli nazwę helikoptera z początku [filmu] Transformers.
Moderator, mówi, że jest juz taki temat, ale ja go wcale nie widze, jak w wyszukiwarce szukam…
Wygląda na to, że nie. W takim bądź razie proszę o usunięcie poprzedniego mojego posta.
Zna ktoś może nazwę piosenki, którą dość niedawno słyszałam na Eska Rock, raczej na pewno zespół wykonujący to Red Hot Chilli Peppers, ale szukanie na własną rękę nic nie pomogło.
Nie jest to:
Dani California,
Californication.
To nie to… tamtą piosenkę śpiewał tylko mężczyzna i była taka jakby smętna a to co podałeś to jakaś kobieta śpiewa i ta piosenka jest jakaś zwariowana ;p
Hej
Możecie mi powiedzieć tytuł piosenki z tego Filmiku http://www.formula1.com/services/play_video.html.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Piotrek W.
Czy wiecie może jaka co jest “muzyka” ? http://pl.youtube.com/watch?v=WnGIkUtAt … re=related Tzn. Tytuł proszę
Szukam tytułu piosenki takiej dyskotekowej śpiewanej przez kobiete. Pamiętam tylko słowa: disco i potem chyba trochę później san francisco. Wydaje mi sie ze piosenka byla znana kilka lat temu.
Witam, mam prośbę jakieś 10-15 lat do tyłu oglądałem dosyć fajny film sens którego tytuł w polskiej wersji to “Polowanie na indyki” od tamtego czasu widziałem ten film tylko raz w telewizji, jeśli ktoś wie o jaki film chodzi i zna oryginalny tytuł to proszę o pomoc bo pytałem już mase ludzi o ten film i nikt nie zna tytułu oryginalnego a chciałbym go jeszcze chociaż raz obejrzeć, nawet w wypożyczalni niewiedzą o jaki film chodzi dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł.
“Polowanie na Indyka” - “Turkey shoot”
http://www.filmweb.pl/f94313/Polowanie+na+indyka,1982 tutaj link do opisu filmu na filmweb.
Szukam piosenki ze słowami w refrenie:
“I say ese, ese, esentira, ese, ese, esentira”, czy cuś takiego.
Wiem mało informacji i wogóle głupie pytanie, ale może ktoś coś przyczai.
Dzięki za odp… Leciało to już parę razy w Radiu Zet, ale nie znalazłem na ich stronie tego. Kobieta chyba śpiewa, a tytuł to nie esentira ;p, no chybą, że się to po chińsku pisze xD.
Czy tobie chodzi o Global Deejays - The Sound Of San Francisco ??
Szukam tej piosenki:
Na samym końcu pisze jaka to piosenka, ale mi dokładnie chodzi jaki to jest remix
michaelllo69 ,DJ Antoine - This Time (Klaas Remix) master - piszę w info o filmie…
Szukam piosenki często granej w Roxy FM,śpiewa ją polski zespół,refren jest śpiewany chyba po niemiecku.