Oglądałem wczoraj film Bangkok danger, najnowszy. Mam pewien problem, czasami w filmie był kawałek grany na pianinie. Poprostu super i się w nim zakochałem…
Poświęciłem czasu trochę na szukaniu i znalazłem takie coś. http://pl.youtube.com/watch?v=FVKmjO3oYv4&translated=1 Jest to link… hmm ale tylko pierwsze 20 sec jest te pianino. Ma ktoś orginalny tytuł tego utworu ale granego na pianinie z filmu, żeby nie było tam innch nagle dodatków. Bardzo mi zależy na czasie bo chcę się nauczyć tej piosenki grać .
Poszukuje piosenki, gdzie w teledysku odbywał się casting, ludzie prezentowali niebywałe umiejętności i wygrał (? Nie jestem pewny do końca) pewien pan z wąsem, który miksował łokciem płytę (Westbam? xD). Dosyć stary kawałek, zresztą był to remiks dość starej już piosenki. Teledysk utrzymywany w humorze rodem z teledysków Basement Jaxx.
Poszukuje nowych filmów, typu takich… Hmmm. Jakby to powiedzieć, o! Takich filmów o pożarach, nie chodzi mi o takie naukowe, ale takie normalne filmy o pożarach. Zależy mi zwłaszcza żeby były nowe Takie które jeszcze w telewizji nie leciały
Witam, poszukuję tytułu pewnej fajnej piosenki, jest ona stara… W teledysku występował taki “ziomuś”;p syn bogacza czy coś w tym stylu taki kozak ;p Pamiętam troche słów z refrenu… “Give some me baby”" aha aha" “give some me baby”- to spiewały dziewczyny a “aha aha”-to śpiewał ten ziomuś kozak ;p PLS TYTUŁ…