Poszukuje program Time Machine, ten ktory przewija okna do systemu Win Vista. Bo przemalowywuje Viste na Maca i jest mi ten program potrzebny.
Z gory dzieki.
Poszukuje program Time Machine, ten ktory przewija okna do systemu Win Vista. Bo przemalowywuje Viste na Maca i jest mi ten program potrzebny.
Z gory dzieki.
@tom4444444tom
DJ Magic - Cocaine
Poszukuje emota
Emot nazywał się dance.gif
Był żółty miał ręce i nogi no i jak sama nazwa wskazuję tańczył
Tańczył tak jak w Gorączce sobotniej nocy i później robił moonwalker-a
Poszukuję wygaszacza, który odliczałby mi określony czas. Tzn gdy ustawię na 10 minut, to po uruchomieniu wygaszacz zacząłby odliczanie od 10 minut do zera.
Prosze o ten niebieski styl mam nadzieje ze jest on z obrazkiem użytkowanika jak się kliknie start, no i tą tapetke bo bardzo ładnie sie prezentuje z tym stylem.
Styl to: Luna Element v5.1 Blue by ~tornado5
A tapeta to: A E R O D R O M E by =ve1n, pod tym linkiem jest ona dostępna w 6 różnych kolorach, każdy kolor w 4 różnych rozdzielczościach. TUTAJ jest jeszcze dostępna podobna tapeta o nazwie Aquadrome (wykonana przez tego samego autora), dostępna 5 różnych kolorach, każdy kolor dostępny w 7 różnych rozdzielczościach Wide Screen.
Taki sam styl występuje jeszcze w czarnym kolorze, gdybyś był zainteresowany to jest to: Luna Element v5.1 Black by ~Gelosea. Pod wcześniejszym linkiem do tapet znajdziesz także wersję kolorystyczną (Aerodrome Gold) tapety pasującą do czarnej wersji tego stylu.
Aby nie było mało, to dorzucę jeszcze namiary na kilka innych bajerów wykonanych w tym/pod ten styl:
Luna Element for Winamp by ~neotool - skórka klasyczna do Winampa.
Luna Element 5 for Miranda-IM by ~Gelosea - skórka do komunikatora Miranda IM, wykonana w stylu Luna Element 5 (zarówno kolor niebieski jak i czarny).
Luna Element 5 - K750i by ~MasterofDistress - motyw dla Sony Ericsson k750i w razie gdybyś chciał aby ten styl towarzyszył Ci wszędzie i przez cały czas .
jest na polskiej stronie heinekena
Dziwne bo szukałem i nie znalazłem? To może podaj linka? Byłbym bardzo wdzięczny
zmyslnie jest schowane:P
sam o to pytalem tutaj tydzien temu pozniej skasowalem posta szybciej bedzie jak dam ci bezposredniego linka:D
Do foo2k nie ma gotowych skinów, sam musisz się pomęczyć i skonfigurować, to nie winamp że wrzucasz skina i hula, tutaj trzeba chwilę poświęcić.
I to jeszcze zależy od wersji bo nowa 0.9.5 jest łatwiejsza w konfiguracji, wystarczy chwila i można zrobić takie coś jak na screenie.
Masz wtyczki i masz skiny
To nie do końca tak, bo to że masz same wtyczki nic nie da, trzeba je jeszcze odpowiednio skonfigurować.
BTW // To czego Ty w końcu szukasz ? Skina, czy samego pliku konfiguracji?
Poszukaj sobie tutaj, bo do końca nie wiem o co Ci chodzi…
http://foobar2000.pl/index.php?s=76982d2dd901f593f4f7a427280e4f67&showforum=24
Brednie, brednie, brednie…
Tak było kiedyś.
Oto config:
Dzięki