U mnie nie działa. Jak to się zmienia?
Witajcie. Mógłbym poprosić o tapetkę w stylu czarne (lub inne) tło i np. 3 “boxy”[programy, katalogi, inne]? Nie muszą to być dokładnie takie nazwy - chodzi mi o coś w tym stylu. Dziękuję z góry. Pozdro, Arlid.
szukam jakiejś ładnej, zimowej tapet i ma być dużo śniegu ;pfajnie jakby w 1280x1024 i z drzewkiem w tle
a taka z więcej śniegu, mniej dzew i ciemniejsza ciut jest?? ta jst taka ;/
może taka?
musiałbym dostać się do starego dysku twardego tam mam bardzo dużo zimowych tapet…
Złączono Posta : 05.11.2007 (Pon) 20:28
looknij jeszcze tutaj:
więcej śniegu…i drzewu nie musi byc jako pierwwszy plan drzewo
Złączono Posta : 05.11.2007 (Pon) 20:31
http://www.bbc.co.uk/wiltshire/content/ … 70x356.jpg cus takiego tylko ze ze śniegiem
a takie jakby większy kszak i więcej śniegu???
piotrekplay dzieki za starania…
jak ściągam te skórki, czy jak to nazwać do mozilli to jest jakiś dziwny format .jar i nie wiem jak to otworzyć…
otwórz w firefoxie narzędzia -> dodatki i przeciągnij ten plik do okienka które się otworzy gotowe
a poda mi ktos link do najnowszej mozilli po polsku?
poda mi ktos link do skorki do mozilli ( 2.0.0.9. ) taka jak vista tylko, że czarne?
a czarny + szary a nie czarny + niebieski? ( sorki, że tak marudzę:P)
Witam.
Poszukuje stylu/skorki dla WinXP i Ubuntu który zmienił by system w drewniana powłokę mój kolega bardzo lubi drewno i studiuje w poznaniu jego obróbkę i prosił mnie o założenie tu posta będę bardzo wdzięczny za pomoc
i dla mnie
poszukuje stylu który zmienił by całego ubuntu7.04 w wygląd visty chodzi mi o ikony i okienka bo nie chce zastępować loga Ubuntu