ponawiam swoją prośbę…
poszukuję tapety mapy świata w kolorze czarnym/szarym i na nią są niesione pionowe czerwone cienkie linie (nie za geste).
widziałem gdzieś taką tapetę ale teraz nie umiem jej nigdzie znalesć …
ponawiam swoją prośbę…
poszukuję tapety mapy świata w kolorze czarnym/szarym i na nią są niesione pionowe czerwone cienkie linie (nie za geste).
widziałem gdzieś taką tapetę ale teraz nie umiem jej nigdzie znalesć …
ja poszukuje ciekawych tapet o tematyce Linuksa, pingwina Ubuntu itp(nie chodzi mi o screeny pulpitów tylko o tapety w rozdzielczości 1280x800
oraz tej widocznej na zdjęciu z poradnika o upiększaniu
Poszukuje podobny pasek start tak jak w linku oraz tapetę bez tych ikonek i dodatków po prawej stronie z góry dzięki.
Witam
Poszukuję gadżetu do poczty Gmail, widocznego na poniższym zdjęciu:
Czy może ktoś przerobić poniższy obrazek na roździelczość 240x320 do telefonu SE k800i ? Jak wgrywam do telefonu ten obrazek i ustawiam go na tapete to pyta czy ma być w rozmiarze standardowym czy maksymilizacja. Jak biore standart to obrazek jest za mały, a jak maksymilizację to jest za duży i ucina koło motoru. Da się coś z tym zrobić ?
Niemożliwe jest, żeby cały obrazek się zmieścił w rozmiarach 240x320. masz poniżej zdjęcia w rożnych pozycjach. Zapisałem dla weba by jak najmniej ważyły.
może ja mógłbym spróbować. Moje prace są w galerii forumowej.
Poszukuję więcej tapet z tej sesji http://img190.imageshack.us/img190/9336 … l49283.jpg i taką sama tylko bez tej spirali i w okół tej panny w takich samych kolorach.
Dzięki
Poszukuje wyglądu (skórki) aqq do Nowego GG i dźwięków aqq do GG.
Jeśli wie ktoś gdzie mogę znaleźć, niech napisze albo rzuci link
Będę bardzo wdzięczny.
szukam stylów do xp o tematyce japońskiej ikonki mam brakuje mi msstyle’u
P.S. swoją drogą to przydało by się zrobić nowy dział na forum z poddziałami bo niezły syf się tu zrobił
Witam
Szukam klasycznej skórki z opery 9.6x ponieważ ta z opery 10 jest okropna a w wyszukiwarce skórek jej niema ;( :
Witam!
Obecnie poszukuję zdjęcia - nie tylko co zdjęcia co avartu - z postacią Ayumi Hamasaki.
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś coś znalazł.
Dzięki !
Super są.
Szukam programu do cięćia filmów wideo, tak żebym mógl np. z pliku majacego 1GB wyciąć jedna scene i zapisać to w dowolnym formacie na dysku.