Neowg1
(Neowg)
30 Kwiecień 2010 18:28
Witam
Czy istnieją jakieś nakładki na XP które zmienią mi wygląd XP na wygląd z Windowsa 7 ? Ważne jest dla mnie, aby można było dokonać tego tylko na moim koncie użytkownika, bo pozostali domownicy nie będą zadowoleni z tej zmiany
Z góry dziękuję za odp
Pozdrawiam
Witam.
Poszukuję dobrego i darmowego programu do zamiany wszystkich ikonek na własne… Czyli mam np. ikonkę kosza, program zmienia ją na moją…
I od razu proszę o linka, do jakiś ikonek, najlepiej czarnych i takie wyglądające jakby były wybite.
Pozdrawiam
Ikonkę kosza możesz zmienić w Personalizacji Pupitu
To podałem przykładowo… Ale ja chce wymienić wszystkie ikonki. Dysków twardych itp… i chcę program do tego.
Semtex
(semtex)
1 Maj 2010 10:40
Wybierz Sobie , jednak zalecam ostrożność podczas instalacji, wykonanie kopii zapasowej rejestru i utworzenie punktu przywracania przed zabawą, która zawsze może zakończyć się małą katastrofą :P, oczywiście link jest dla Windows 7, nigdzie nie napisałeś na jaki system mają być te ikony :lol:
Witam
Poszukuję tapety i VS widocznych na powyższym zdjęciu.
gallery/image_page.php?album_id=1&image_id=2715 tego szukam i podobnych … prosilbym linka na PW bo nie mam czasu obecnie
Kon_ado
(Kon®ado)
7 Maj 2010 11:20
witam potrzebuje tak jak na screenie nie wiem jak to nazwac chodzi mi oto przyciemniane takie co sie tam ikony ustawia na system xp
arlid
(arlid)
15 Maj 2010 12:16
Witajcie. Szukam fajnej strony z tapetami na fona. Czy zedge.net jest w jakiś sposób płatne?
Blady2011
(Blady2012)
15 Maj 2010 16:11
Szukam ikonki .ico tego aparatu z Windows 7 widocznej na ostatnim screenie
Gdzie mogę dostać taki motyw strony jak na www.southpark.rox.pl (nie chcę reklamować poza tym strona jest na 2 miesiące zawieszona).
Często widzę taki szablon ale nie wiem gdzie taki dostać
Poszukuję gadżetu na pasek boczny, który robi przerwy między gadżetami Czyli chcę zrobić puste miejsce
Dziękuję
Z tego co wiem to gadżetami można manewrować i zrobić tak by była przerwa pomiędzy nimi.
W Windows 7 tak, ale w Viście nie.
Blady2011
(Blady2012)
16 Maj 2010 10:04
W Windows Vista też można, wiem bo sprawdzałem u koleżanki na laptopie z Windows Vista Home Basic
No to powiedz jak… Owszem można je porozstawiać jak się chce, gdy się je odepnie od paska bocznego i będą same na pulpicie.
Ale jak pasek jest otwarty i one są w nim, to gadzety ustawiają się jeden za drugim.