Szukasz tapety, stylu, ikon, skórki, wygaszacza? Pisz tutaj!

Dziękuję za tapeta :wink:

a ze skalować to samemu zrobiłem :P.

d140ee0b806102b2m.jpg poszukuję tej tapety w roździelczości 1440x900 lub większej . pozdrawiam :wink: :stuck_out_tongue:

Poszukuję jakiś gadżetów do Rainmetera (ew. Samurize) w czarnych barwach.

Chodzi mi o coś w typie jak w Vista/7 pogoda, takiej wielkości :slight_smile: Najlepiej po polsku :slight_smile:

zozol172 ,

redorange.th.jpg

0c41198c00783993m.jpg . Witam.Mam dziwne pytanie;) Czy można z edytować tą tapetę tak aby za tą panią nie było tych takich brązowych smug? na moim pulpicie o roździelczości 1440x900 się to strasznie rozmazuje i nie ładnie wygląda, a tapetka po za tym jest niczego sobie.Sądzę że na czarnym tle by to lepiej wyglądało.Jeżeli wbiłem się w nie ten temat co trzeba to przepraszam i z góry dziękuje za pomoc :smiley:

Narv - dzieki , ta wersja zdecydowanie bardziej mi pasuje :wink: piona.

Dodane 30.06.2010 (Śr) 14:50

ec43dae066e73669m.jpg szukam jeszcze tej tapety w roździałce nie mniejszej niż 1440x900 :stuck_out_tongue:

Witam !

Poszukuję tapety z choinką na tle śniegu ( najlepiej podczas zmierzchu ) :slight_smile:

Coś w tym stylu :

coldchristmaslandscapes.th.jpg

1424aa347bf7b2d0m.jpg ja nastomiast poszukuję tapety z tego pulpitu .najlepiej w roździelczości nie mniejszej niż 1440x900 :stuck_out_tongue:

witam. Jakie znacie strony (godne polecenia) z tapetkami robionymi przez użytkowników?

Z góry dzięki za pomoc.

BTW: chodzi mi o coś takiego

Cześć :stuck_out_tongue:

Poszukuję prostego, minimalistycznego themesa do Aimpa :smiley:

Dzięki :slight_smile:

Znajdzie mi ktoś tą tapetę o wiekszych rozmariach?? http://www.iv.pl/images/71056525117602907211.jpg

witam

poszukuję tej grafiki (tej postaci) w cyfrowej wersji najlepiej dużej rozdzielczości - tu fotka z gazety

z starcraft 2 wings of liberty

http://img708.imageshack.us/img708/9466/img6928d.jpg

pozdr

szukam takiej tapety nowyoucancustomizemoder.th.jpg tylko w wielkości 1440 na 900 pikseli

Zna ktoś stronę z śmiesznymi tapetami (chodzi mi o tapety na komórki chodź mogą być większa… zawsze można zmniejszyć). Ale żeby były naprawdę dobre, a nie te NIBY śmieszne.

Wiecie o co chodzi :wink:

pozdrawiam i z góry dzięki :wink:

Marowin , Tu jest tego pełno.

Może to zabrzmi nie co paranoicznie, ale poszukuję stylu Windows XP na Windows 7 :stuck_out_tongue_winking_eye: