szukam tapet, na których widnieje kosmos i wszystko, co z nim związane (nie wiem, jakieś planety, galaktyki, różne różności) - próbowałem szukać pod hasłami nebula, space, kosmos.
Czasem jak się ogląda Discovery i ich programy n/t kosmosu to są takie obrazki, które widziałbym u siebie
Tym razem to ja chciałbym poprosić was o pomoc. Szukam poniższej tapety ale w większej rozdzielczości minimum 1920x1080, chociaż nieco mniejszą też nie pogardzę.
Narv, obawiam się, że tapeta o którą prosisz nie istnieje w takim rozmiarze… jeżeli nie udało się jej Tobie znaleźć, to jej po prostu nie ma. Dam znać jak coś znajdę
Napiszę szczerze… szukałem już w wielu miejscach i niestety nic. Możliwe jednak, że ktoś posiada jakieś źródła, stronki o dużej bazie, których adresów nie znam. Ten wzór o niestandardowych rozmiarach też pochodzi ze screen’a pulpitu jednego z użytkowników DeviantART.
Póki co poratowałem się GIMP’em. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wersją w rozdzielczości 1920x1080, to proszę:
Pytanie bardzo ogólne, odpowiedź będzie więc taka sama :twisted:
Przykładowe 3 tapety znajdziesz TUTAJ. Możliwe, że na stronie operatora też coś jest dostępne (nie wiem, nie szukałem).
Jeżeli na stronie operatora nie znajdziesz nic ciekawego, wówczas polecam skorzystanie z Google - pomocny może też okazać się moduł “Grafika” w tejże wyszukiwarce.
Witajcie. Poszukuje ciekawych czcionek z polskimi znakami coś w deseń webdesignu. Widziałem na jakiejś stronie jedną, o nazwie Merge, ale nie moge jej nigdzie znaleźć (wie ktoś czy jest darmowa?)
Poszukuję tapety o tematyce radioactive, coś w tym stylu, kolorki jakby przejaskrawione trochę, stał jakiś kołek z tabliczką i znakiem promieniowanie radioaktywne.