Tak, a wiesz ze robicie offtopa, bo ja zalozylem ten temat to po 1 -.-’.
I dlatego, że go założyłeś to nie można się tutaj wypowiadac? :?
Jeśli chodzi o wirusy to podczas oglądania programem TVAnts NOD32 przy każdym właczeniu nowego kanału wykrywa mi wirusa…
A rzeczywiście. TVAnts tak :? Ale na innych nie ma.
Pierdzielisz głupoty.Twój anty-virus coś świruje.TVAnts działa na takiej samej zasadzie jak programy typu : kazaa.Pobierasz dane od kilkunastu użytkowników naraz.Im więcej ludzi ogląda transmisje tym lepiej dla ciebie.
Oglądam w ten sposób mecze przez około już 1,5 roku i nigdy nie spotkałem żadnego syfa , chociaż niejednokrotnie miałem programy po języku chińskim/japońskim
Rafi a wiesz może jak zrobic żeby nie było tego małego opóźnienia na tych programach, bo to troche denerwujące jest. Wiesz?
To zależy od szybkości twojego łącza.
Jaki masz internet(szybkość)?
1 Mb/s…
Nowa strona nawet juz jest, ale nie moge sie doczekac jakie nowe kanaly beda, admin mowi ze AXN, Boomerang, ESPN, Zone Europa :).
Mi terz
O kur.a…
Streamy te nie są nadawane przez adminów strony tylko przez jakichś obcych ludzi, a admini dodają te linki . Piszecie dla adminów na pm po 100 razy z prośbą o kanał taki i taki, przecież admin też człowiek - ma swoje życie prywatne. Jeżeli admin obiecuje aktualizacje, to ona będzie.
Polsat 2, TVP Polonia, 4FUNTV nie działają niestety ;]. Jeżeli komuś nie działają programy niech próbują różnymi przeglądarkami. Cieszcie się, że takie coś jest za darmo, bo admin w każdej chwili może usunąć strone, a jak znam Taz’a tego nie zrobi, ani opłat nie wprowadzi ;].
Jaka wtyczka do przeglądarki jest potrzebna, żeby oglądać te filmy ??
Udało mi sie:)
dziala
Próbowałem i Firefoksem i Operą i IE7, w żadnej przeglądarce nie działa. W Operze pokazuje się puste okienko, a w FF i IE pokazuje się odtwarzacz ale gdy wciskam plej, po jakimś czasie się wyłącza zamiast pokazać program.
Spróbuj FireFoxem lub Mozillą powinno tam chodzić, lub zainstaluj nową wersje Windows Media Playera (najlepiej 9)
Kurde mi też
To napisz jak ci się udało!
Zainstalowałem Firefoxa 2.0 i tyle.
też mam Firefoxa 2.0 i nic to nie daje.
Ps. Najlepiej TV przez internet oglądaćć dzięki programowi WUUP!
tak samo ja
tu chodzi o odbiór bez żadnych programów