Tlo strony z pliku serwera


(Adi171717) #1

Zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc stworzenia strony internetowej, ktorej tlem bylby .jpg umieszczony na serwerze?


(Athletickboy) #2

jasne http://djmatix.republika.pl popatrz na to jpg w tle


(Skr3czu) #3

Ja u siebie mam taki kod w style CSS:

url(‘images/bg.gif’) --> adres do obrazka


(adam9870) #4

(Adi171717) #5

Nook nie rozumiem. Uzywasz skryptow? Ja mam zwykla strone pisana we front page’u :slight_smile: Nie znam sie na skryptach, ale tak jak masz przykladowo to czy istnieje komenda do background’a ?


(system) #6

Tak, style bądź do taga body dopisujesz background=“adres” , czyli np.


(Adi171717) #7

Dzieki panowie ! Wszystko dziala i o to chodzi :mrgreen:

POZDRO