.


(J Damian) #1

.


(Airborn) #2

jeżeli to jest Twój skrypt który sam piszesz możesz nie przekazywać zmiennych metodą GET, jeżeli jest to już gotowy skrypt to pozostaje korzystać z mode rewrite dostępnego w zależności od konta na serwerze


(J Damian) #3

.


(Kutar 0) #4

Albo załóż sobie jakiś alias z maskowaniem adresu. Polecam xt.pl i aq.pl

Wtedy zawsze w pasku adresu będziesz miał ten sam adres niezależnie od tego jaki plik aktualnie będzie żądany.


(Maciej Szankin) #5

A korzystanie z aliasów z maskowaniem adresu sprowadza się do tego samego co w przypadku umieszczenia w pliku index ramki z absolutną pozycją w CSS.


(J Damian) #6

.


(Maciej Szankin) #7

iframe'a wstawiasz tam, gdzie ma być wyświetlana zawartość strony. Jeśli chcesz maskowanie, w indexie z wyświetlanych elementów powinno znaleźć się tylko to. Pod adres html wpisujesz ścieżkę do pliku który ma zostać załadowany do ramki jako pierwszy.


(J Damian) #8

.


(Skr3czu) #9

Poczytaj:

http://www.kurshtml.boo.pl/


(J Damian) #10

.


(Skr3czu) #11

No to przeczytaj teraz jeszcze raz.Bo tam masz odpowiedz.