Total Commander 32


(Luki2000) #1

mam pytanie jak sciagnac pliki strony z serwera FTP wlasnie przez program Total Commander 32 ???

chyba ze jest jeszcze jakis inny program kt贸ry byscie mi poolecili :):):slight_smile:


(adpawl) #2

ctrl+f, Nowe po艂膮czenie

...i:

wpisujesz dowoln膮 nazwe dla sesji, w nazwa hosta wpisujesz adres ftp serwera, podajesz login i has艂o, zaznaczasz U偶yj trybu pasywnego i OK.

Potem wybierasz tylko Po艂膮cz ...i voila - gotowe :wink:


(Luki2000) #3

ok dzieki

ja pierwszy raz sie spodkalem z tym programem

dzieki :smiley: :smiley: :slight_smile: :slight_smile: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink: :wink: