Tracę połączenie z routerem przy zmianie użytkownika


(Marcinkloskowski) #1

Tak jak w temacie , gdy przełącze użytkownika , użytkownik z którego przełączyłem traci połączenie z routerem przez co nie mogę np. ustawić ściągania i dać wejść 2 użytkownikowi komputera. Jak temu zaradzić ?

Z góry dzięki za pomoc.


(Dimatheus) #2

Hej,

Jeśli używasz systemu Windows XP najlepiej wykorzystać usługę Szybkiego przełączanie użytkowników - dzięki niej możliwe jest kontynuowanie uruchomionych aplikacji danego użytkownika mimo korzystania jednocześnie z konta innego użytkownika. Zresztą sporo informacji znajdziesz w artykułach:

:arrow: Szybkie przełączanie użytkowników,

:arrow: JAK: Korzystanie z funkcji szybkiego przełączania użytkowników w systemie Windows XP.

Pozdrawiam,

Dimatheus