Poszukuję tutoriali/artykułów do programu 3ds Max {8}, jestem baaaardzo początkujący i interesują mnie naprawdę podstawy. Najlepiej w języku polskim, no ale anglojęzycznymi też nie pogardzę.
Będę bardzo wdzięczny…
Poszukuję tutoriali/artykułów do programu 3ds Max {8}, jestem baaaardzo początkujący i interesują mnie naprawdę podstawy. Najlepiej w języku polskim, no ale anglojęzycznymi też nie pogardzę.
Będę bardzo wdzięczny…
Wpisałem na google.pl 3d max tutoriale i zgadnij jaki otrzymałem wynik?
6 szczęśliwych liczb wygrywających w sobotnim losowaniu toto lotka :?: 
Miszczu, ależ Ty genialny jesteś 8) . Żebym znalazł coś ciekawego tym jakże wymyślnym sposobem to bym nie zamieszczał nowego wątku na forum
.
A żebym móc skorzystać z tych tutoriali (na http://www.max3d.pl m.in.) trzeba przynajmniej znać PODSTAWY programu, których na tych stronkach " z Gogli" nie ma. A samemu raczej ciężko dojść, gdzie szukać odpowiedniej opcji i do czego służy poszczególny przycisk
. Więc nie pisz mi “Gogle + 3ds Max”, bo to już przerabiałem. Nauki działania programu nie zaczyna się od tutorial w który jest napisane “weź Splines, ustaw Extrude na 326, zaznacz Igmore Backfacing… no i nałóż sobie jakąś teksturkę”. Potrzebuję podstaw, których samemu nie udało mi się znaleźć.
Czy ktoś zna sie na 3ds max, jest tak łaskawy i wybierze mi te tutoriale które są dla początkujących raczej.???
P.S.
Jakie znacie inne stronki z tutorialami do 3ds maxa