Twój pupil!

Ja mam psa (ratlerka) który wabi się Mucha :lol: 3 złote ryby, i kilka myszy na strychu.

tak jak widac PSY wygrywają …

nie ma to jak piesio :smiley:

Będę musiał nauczyć moje rybki łażenia po domu :stuck_out_tongue:

A tak na poważnie:

akwarium 110 litrów, chwilowo (po ostatniej rewolucji) pustawe.

W tej chwili jest tam tylko glonojad, kiryśnik czarnoplamy i cierniooczek, ale na dniach zawitają tam : gurami (jeszcze nie wiem jakie), prętniki, glonojady (biedaczysko nie wyrabia sam w takim akwarium), oczywiście kiryski, kolejne cierniooczki, ze dwie bocje i pewnie coś jeszcze (chwilowo nie mam pomysłu).

W przygotowaniu jest też drugie, 15-litrowe akwarium, przeznaczone wyłącznie dla bojowników.

Mam jamnika Amora. Wyrywa wszystkie suczki w okolicy, bo ma strzałe i łuk.

Ps.

Amor to bożek miłości. … Amor strzelał

z łuku strzałami miłości. Osoba trafiona zakochiwała się. …

Ja mam psa :smiley: Lepiej niepisać jak się wabi :x

Ja mam Świnie… Morską oczywiście. :lol:

Przenosze się z tematu zamkniętego na ten. A więc mam psa wabi się ,Saba" (Owczarek Niemiecki), papużkę falistą zieloną o imieniu ,Pol" oraz trochę pająków (rasy bliżej nie zbadane) :lol:

Ja mam psa o ‘‘nicku’’ Ami , i dwa szynszyle 311.jpg

Kocur Olek http://forum.dobreprogramy.pl/gallery/image/6154-m%C3%B3j-kocur-olek/ strasznie podstępna bestia :slight_smile:

A ja natomiast mam psa , wabi się ,Dirma". Rasa : Berneński Pies Pasterski. Wiek: 3-miesiące. - Zło w czystej postaci :smiley: .

Owczarek niemiecki długowłosy.

http://www.owczarek-niemiecki.pl/slides/falco/foto_1.jpg

Mam kanarka, który zwie się “Filipek” :smiley:

Ja mam dwa koty. 5 letnia kotkę Kleopatrę - wabi się tak, bo ma ciekawe pręgi wokół oczu, umaszczenie tabby, oraz 13 letniego kocura Bonifacego. Ogromny, czarny zwierzak z potężnymi grafitowymi pazurami i pomarańczowymi oczami. Jest przy tym bardzo łagodny, straszny pieszczoch z niego :wink:

Mam kotkę i kocura… Kotka ma na imię Panienka, a kocurek Mikuś. One żyją w zgodzie, chociaż czasem się ganiają, a nawet biją… Fajnie, że moja kotka nie jest sama…