x-kom.pl
(X-KOM.PL)
23 Październik 2019 09:23
Cześć,
postaw na upgrade:
zgarnij nawet 1000 zł rabatu w tygodniu komponentów.
Skopiuj swój kod rabatowy: komponenty
Promocje x-kom
Promocja obowiązuje wyłącznie do 29.10.2019 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami. Jedna osoba może zakupić tylko jedną sztukę każdego produktu promocyjnego.
Pozdrawiamy, x-kom
1 polubienie
darek719
(darek719)
23 Październik 2019 12:27
@x-kom.pl a zrobicie tydzień całych PC? Kupiłbym coś gotowego np. typu all-in-one.
Tylko po co? Załóż temat i forumowicze dobiorą ci bebechy pod twoje potrzeby i budżet, a na montaż w sklepie poprosisz o rabat
darek719
(darek719)
23 Październik 2019 17:55
A bo zależy mi ograniczeniu miejsca na biurku… Nie chcę wielkich pc’ów…
1 polubienie
Aha, no chyba że jesteś estetą
Built explicitly for pro users, iMac Pro features the most powerful collection of graphics, processors, storage, memory, and I/O of any Mac ever.
Poszedłes po bandzie teraz trochę z propozycją najdroższego komputera Apple-a.
Mac mini przeszedł życiową przemianę. Ma teraz szybsze procesory, rozbudowywalną pamięć RAM, błyskawiczną pamięć masową flash oraz porty Thunderbolt 3, HDMI 2.0 i Ethernet 10 Gb.
Mniejszego PC-ta nie widziałem, mimo, ze tu zaraz co poniektórzy zaprzeczą to i tak uważam, że najmniejszy.
No przecież to był żart :>
Widać po emotce, że się uśmiechasz od ucha do ucha do tego swojego żartu.
x-kom.pl
(X-KOM.PL)
24 Październik 2019 05:38
@darek719
Dziękujemy za sugestię.
Jeżeli jesteś zainteresowany konkretnym produktem all-in-one z naszej oferty, zachęcamy do zapytań w naszym temacie rabatowym
Witajcie,
Specjalnie dla Was, czytelników forum dobreprogramy.pl , założyliśmy odrębny temat, przeznaczony do pytań o rabaty na sprzęt z oferty x-kom.pl .
Jak to działa? Pod tym tematem wstawiacie linki do interesujących Was produktów. My sprawdzamy możliwość udzielenia rabatu i wracamy z odpowiedzią najszybciej jak się da.
*Rabaty obowiązują przy złożeniu zamówienia w sklepie internetowym x-kom.pl .
*Promocje nie łączą się z innymi promocjami i kodami rabatowymi, dostępnymi w naszym sklepie in…
Pozdrawiamy x-kom
1 polubienie