Tylko do odczytu


(Do Ka) #1

Problem jest taki ze jak tworze nowy folder, powiedzmy wrzucam coś do niego, i odznaczam "tylko do odczytu" biore zastosuj, to kiedy znów włącze właściwości tego folderu to "tylko do odczytu" jest znow zaznaczone, a potrzebuje tego koniecznie zeby nie było :slight_smile:


(Adampigan) #2

To klikasz na własciwości folderu i zaznaczasz ukryty a nie tylko do odczytu


(system) #3

Po co ukryty jak da ukryty to foldera nie bedzie widac a on tak niechce. :roll:


(system) #4

Ale to dla folderu nie ma różnicy, czy jest tylko do odczytu, czy nie... Co innego dla pliku...


(Adampigan) #5

No to robi taką operacje na plikach w tym folderze a nie na samym folderze