Na dysku posiadam ukrytą partycje - czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić ją partycją widoczną ?
W jaki sposób przenieść film z kasety VHS na komputer a potem na płyte CD czy DVD ?
Na dysku posiadam ukrytą partycje - czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić ją partycją widoczną ?
W jaki sposób przenieść film z kasety VHS na komputer a potem na płyte CD czy DVD ?
musisz posiadać karte tv karte graficzna z wejściem tv lub karte do przechwytywania …
podłańczasz wideo do kompa w wideo klikasz play a w kompie nagrywasz proste 
gdy już masz zgrany materiał to nagrywasz go na płyte dvd za pomocą np pinnacle studio
jak to ukrytą ??
ukrywałes ja za pomoca jakiegoś programu ??
czy jest to może tylko nie przydzieloe miejsce ??
Ostatni kupiłem sobie nowego laptopa i wczoraj go formatowalem przez program Paragon Partition Manager 6.0 i w nim zobaczyłem że mam jedną partycję ustawioną jako ukrytą. Dodam że razem z laptopem nie otrzymałem żadnych płyt instalacyjnych a po tym jak go uruchomił poraz pierwszy to sam zainstalował winde i całe oprogramowanie, czyli to ukryte 5GB to musiała być jakaś partycja rozruchowa i z niej pobrał pliki do instalacji.
Partycja na oprogramowanie typu recovery - zamiast nośników CD.
Pytaj w serwisie lapa,czy da radę zlikwidować ją - ale może tak być że lap może mieć zainstalowany nowy system tylko z tej partycji ukrytej.
Poczytaj instrukcję do lapa i zapytaj w serwisie.
start-> uruchom-> diskmgmt.msc