Już sprecyzowałem, bo gdy ty edytowałeś posta, to ja pisałem swojego
Tak wiem, ale jeszcze jedno czy reszta już może pozostać bo ja już zmęczony jestem tym…
Ależ tak! Bardzo dobry zestaw masz teraz
Będę miał!
Jeszcze jedno!
Czy bez problemu napęd i HDD w trybie master slave będą pracowały na tej płycie? Nie znam Gigabyte’a jeśli chodzi o płyty!
WSZYSTKO BĘDZIE W PORZĄDKU O takie szczegóły się nie martw.
Dzięki w takim razie Tobie i innym forumowiczom!
Uff wreszcie!
Pozdr i miłego dnia!
W dniu 10.07.2008 , o godzinie 18:48 został dopisany post przez finetto
Darth ReX , co myślisz o tym zasilaczu?
http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_ … src,ceneo/
Zamówiłem tego Ocz’a jednak, zamiast tego Corsair’a!
Szkoda, ale nie ma tragedi…
Zależało mi na czasie bo miałem właściwie chwile dziś by zasiąść do komputera a gość od Corsair’a był nieuchwytny, więc zamówiłem Ocz’a od ręki…
Nie wiecie czy cichy jest tenże Ocz?
Nie jest głośny, rev 2 jest cichy.
Ale rev. 2 ma chyba tylko dwa molexy a dwa razy PCIEX, dobrze mi się wydaje?
Nawet jeśli, to co to przeszkadza?
To, że z dwoma molexami to trochę lipa! HDD, napęd i tyle a jak będę chciał sobie dajmy na to dołożyć wentyl to lipa.
wentyle pod płytę podłańczasz!!
Od czego są rozgałęźniki? Poza tym HDD i nagrywarka nie używają molexa do zasilania.
Jak HDD i nagrywarka jest na ATA to używa się molexa do zasilania.
A no tak, sorry, zapomniałem, że masz stary dysk. Ale nie przejmuj się, od czego są rozgałęźniki?
Teoretycznie tak, to jest rozwiązanie.
W dniu 11.07.2008 , o godzinie 10:49 został dopisany post przez finetto
Ja to chyba mam pecha!
Zamiast GIGABYTE GA-945GM-S2 lntel 945G przysłali mi padło GIGABYTE GA-945PLM-S2 Intel 945PL
Socket 775 !
Dobrze, że z kartą się nie pomylili!
Jak myślicie czy na własny koszt mam odsyłać czy żądać pokrycia kosztów przesyłki? I czy wysłać dopiero po otrzymaniu płyty za którą zapłaciłem? Co za…
Dzwoń do nich, groź, że wpadniesz z siekierą, przysłali ci jakiś ■■■■ zamiast wporzo płyty!
Nawet nie wiesz z jaką przyjemnością bym to zrobił…
A co z tą wysyłką kurde tyle razy na Allegro zamawiałem i nigdy nie było takich problemów a teraz jak mam natłok zajęć to niepotrzebne kręcenie…
Nie montuj tej płyty, e-mailuj do sprzedawcy, niech odkręca. Nie zaszkodzi pokrycie kosztów wysyłki przez niego .