Umieszczanie skryptu na stronie


(Marrcio) #1

Mam skrypt logowania i co mam zrobić aby byl on w jednej z tabelek na stronie? (głównie na prawo). Zato po wcisnieciu opcji register formukarz logowania pojawil się w srodkowej tabeli. Jak by tak nie tyblo to wszystko by się odbywało w jednej tabelce. Nie wiem co zrobic ? help


(lazikar) #2

Po pierwsze podaj jaki to skrypt.


(Musialowski Tomasz) #3

najlepiej zastosuj funkcje include

<? include ('jakassciezka/skrypt.php') ?>

(Marrcio) #4

Jest to skrypt PUMA 1.0.RC2. Ale to include dziala tylko do jednego wyznaczonego skryptu, a gdy już jest potwierdzenie rejerstracji to znowu na osobnej stronie. A ja chce aby to bylo wszystko w takiej ciągłości.


(Szuman) #5

Jeżeli kolejne kroki rejestracji otwierają się w nowych oknach, możesz odszukać w skrypcie wszystkie 'target="_blank"', bo one otwierają nowe okna