Witam,
Poszukuję dobrego urządzenia wielofunkcyjnego (drukarka atramentowa + skaner nie interesuje mnie faks) do 300 zł z Wi-Fi. Jaki sprzęt możecie polecić do tej ceny?
Witam,
Poszukuję dobrego urządzenia wielofunkcyjnego (drukarka atramentowa + skaner nie interesuje mnie faks) do 300 zł z Wi-Fi. Jaki sprzęt możecie polecić do tej ceny?
Niestety, troszkę, bo o 30 zł, przekraczającą twoja kwotę - znalazłem, bardzo dobre 3w1 z WiFi firmy Brother
Po drugie, do tej “drukareczki” są bardzo tanie oryginalne tusze, jak i zamienniki.
A co to za właściwie firma Brother? Bo szczerze powiedziawszy na drukarce tej firmy nie działałem tylko Lexmark, Epson, Canon i HP.
Bardzo dobre ksero
w internecie, praktycznie same pochwały w stosunku do tej firmy i ich produktów.
A może jeszcze jakaś alternatywa dla tego sprzętu?
…a czemu alternatywa?
W tej cenie, chyba nic rozsądnego jakoś/cena nie znajdziesz - oczywiście plus z takimi wymaganiami.
Poprę tutaj propozycje Paracika, za Brotherem przemawia to, że można kupić naprawdę śmiesznie tanie tusze ( zamienniki ). Dla kogoś kto drukuje sporo to ważne. Za 38zł na allegro do swojego DCP-145C kupiłem 10 tuszów, 4x czarny 2x Cyan, 2x Yellow, 2xMagenta. Póki co mój Brother wydrukował około 1500 stron i sprawuje się bez zarzutów.
No to mnie przekonaliście
Dzięki za pomoc.