Usunelem z pulpitu smietnik

zamotalem sie i przez przypadek usunolem smietnik. jak moge go teraz odzyskac? bo to chyba nie mozliwe zeby smietnik sam do siebie(smietnika) trafil : /

heheh koleś jak to zrobiłeś ?? bo to chyba niemożliwe :smiley: Spubuj przez odzyskanie pulpitu czy jakoś tak w Panel Sterowania

ymm nie wiem jak to zrobic

zpruuje pogrzebac. moze ktos znajdzie latwiejsze rozwiazanie

gogeta126

Zobacz Brak ikony Kosz na pulpicie

Pozdrawiam

"Obejście problemu

Jeśli przy użyciu metod, które opisano w tym artykule, nie można przywrócić ikony Kosz, należy obejść ten problem, tworząc skrót do folderu Kosz: 1. Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Mój komputer.

1. W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje folderów.

2. Kliknij kartę Widok, a następnie kliknij, aby wyczyścić pole wyboru Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego (zalecane). Po pojawieniu się komunikatu ostrzegawczego kliknij przycisk Tak.

3. Kliknij przycisk Foldery na pasku narzędzi.

4. W lewym okienku, w obszarze Foldery zlokalizuj folder Kosz, a następnie przeciągnij go na pulpit.

5. W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje folderów.

6. Kliknij kartę Widok, a następnie kliknij, aby zaznaczyć pole wyboru Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego (zalecane). Kliknij przycisk OK.

"

ja nie mam muj komputer bo ja mam na windows vista i jest tylko start->computer-> i tu sa tylko dyski i cd-rom.

gogeta126 popraw błędy - na forum piszemy po polsku

Nie podałeś tego wcześniej…

Zobacz Gdzie się podziała ikona kosza?

Pozdrawiam

staram sie ale nie mam polskich liter iiii…nie ucze sie w polskiej szkole od paru lat.

wracajác do tematu jak moge na viste ten problem naprawic?

Złączono Posta : 18.03.2007 (Nie) 13:53

jej! vista wio! dzieki Agaton teraz bede mugl usuwac i przywracac kosz codziennie!! :mrgreen:

temat do zamkniecia. chyba ze ktos chce cos dodac

jeśli mi coś zginie z pu;pitu to biore po prostu Wyszukaj --> pliki lub foldery wpisuje KOSZ lub coś podobnego i już ! :wink: