Usunięcie konta z Naszej Klasy


(Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj) #1

Czy jak usunę konto z Naszej Klasy to znajomi z mojej listy dostaną jakieś powiadomienie czy jakąkolwiek informację o tym?


(Asterisk) #2

Nie - zobaczą, że znikłeś,

Przy Twoich postach będzie widniało - Konto skasowane

Zawsze jednak można wcześniej powiadomić znajomych.


(Maciej Szankin) #3

Zobaczą coś a'la 'Konto usunięte usunął Cię z listy znajomych'.