Usunięcie opcji z autoodtwarzania


(Neon1992) #1

Witam,

mam pewien problem, wraz z nagrywarką dostałem Nero 7, ale mi się nie spodobało i wróciłem do ver. 6, wcześniej oczywiście odinstalowałem 7, ale gdy włożę płytę lub jakiś nośnik danych to w autoodtwarzaniu wyświetla się właśnie opcja ze starej wersji Nero 7 której już niema chcę aby jej tam nie było jak to usunąć?


(Nowy10) #2

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=1315868