uTorrent - źle oblicza ściągnięte dane


(Baner) #1

Elo,

Mam taki oto problem:

1001786b7896703dm.jpg

Podłączyłem nowy dysk SATA 1000GB przez przejściówkę do płyty ATA i czasem komputer (bios i win) nie widzi tego dysku, dzieje się tak najprawdopodobniej z powodu kabli którymi go podłączam. Zrobiło mi się coś takiego w uTorrencie, że mam niby ściągnięte np 5GB z 6GB i mi pokazuje, że jest ściągnięte 0% albo 0,2% jak włączyłem na parę minut. Pytam się, czy znacie jakiś sposób żeby jakby "zaktualizować" ten dane żeby ściągało się od tych np 5GB. Bo wydaje mi się że fizycznie są one ściągnięte, ale na dysku mam już zapełnione 80GB bo tak się w uTorrencie ściąga więc nie mam jak sprawdzić czy się ściągnęło. Teraz jak włączę Pobieranie to od nowa idzie jakby...

Zna ktoś na to sposób? Mam nadzieję że wyraziłem się jasno... (na obrazku jest wyjaśnione)

edit:

już nieaktualne bo musiałem sformatować wszystko, chciałem skopiować dane które wcześniej tam przerzuciłem i wtedy po raz kolejny Windows "zgubił" dysk i się zawiesił... Ale jakby ktoś wiedział co się z tym dyskiem dzieje? Czy to wina płyty, może zasilacz nie wyrabia (atx 350w - pewnie chiński jakiś)


(skrzek) #2

jeszcze raz załaduj plik torrent z tego co ci zatrzymało zapisz sciąganie w katalogu w którym już się cześć ściągneła utorrent sam sobie pomieli chwile i pokaże ile już masz.

jak cos pliki torrent powinny być tutaj:

C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji\uTorrent


(Agatonster) #3

baner ,

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif