Vista Sevice Pack 2 Beta Build 16489 do pobrania

dziś po paru dniach testowania odinstalowałem ten nie dopracowany ■■■■… nie wiem jak będzie po wydaniu wersji finalnej tego sp2 ale obecnie wydana beta dla mnie nie wniosła niczego pozytywnego a wręcz nabruździła i namieszała mi w kompie…

owszem jest system minimalnie szybszy ale szlag trafił wszystkie style wizualne jakie miałem zainstalowane, pojawił się napis nad zegarkiem że to kopia ewaluacujna i wiele innych rzeczy się zmieniło co spodowało że postanowiłem to wywalić z mojego kompa, poczekam na finalne sp2

To beta… nie, od kilku dni czyli to pre-beta bo oficjalna beta wyszła 1,2 temu. Więc miej pretensje do siebie :smiley:

Czy komuś udało się zainstalowac na wersji PL?

Nie ma szans!

Skrypt do nowszej wersji SP2: http://www.ziddu.com/download/2536148/6 … 7.rar.html

Jako ciekawostkę dorzucę że Windows 7 6801 który jest dostępny w sieci można aktywować kluczem z Vista Beta/RC1/RC2 :smiley:

Chodzi duuużo lepiej niż Vista :stuck_out_tongue:

Link nie działa… wywala błąd :frowning:

A skąd wiesz, że działa szybciej?

Super. Tylko chyba są jeszcze problemy ze sterami pod Windows 7. Chyba zaczekam za publiczna betą (ok. miesiąca) Ta obecna w sieci to może jakieś niechciane dodatki zawierać.

Nie ma żadnych niechcianych dodatków. Sama czysta instalka.

a co do wydajności… testowałem dzisiaj w VirtualBox z 768MB ustawionej pamięci i naprawdę działa bardzo dobrze, o wiele lepiej niż Vista.

A jak jest ze sterami np. do GeForce? ATI wiem, że coś tam już wydali.

Ja sobie poczekam do grudniowej bety :smiley: póki co sterowniki :frowning: to jest 2 wersja, Vist było 11 więc przez 9 wersji dużo poprawia :smiley:

http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/477 … 801_i.aspx tak na marginesie :slight_smile:

Forceware są pobierane automatycznie przez Windows Update po instalacji (i to te z panelem) :lol:

Mi wszystkie sprzęty działają :wink:

Post skasowany naruszał regulamin

Podanie tych linków jest niezgodne z regulaminem wiec ci się oberwie za to od moderatorów :wink: Dodam, że pobieram to już od wczoraj i mam dopiero 32,8% :? Ale idzie do przodu więc może da się zainstalować na mojej licencji :wink:

A niby dla czego skoro licencja umożliwia instalacje dowolnej ilości kopii na dowolnej ilości komputerów. Czyli teoretycznie można seven zainstalować z 1 płyty na wszystkich kompach na ziemi.

No bo gdybym tu tera walnął linka do Win7 na torrent to niech mi przynajmniej 1 cwaniak poda jakiś konkretny argument że łamie prawo (no w końcu ma Win7 nieograniczoną licencję odnośnie ilości kompów na których można instalować)

Ale to były linki do Windows’a Visty SP2 Beta x64 all version a to nie jest dozwolone :wink:

A no to fakt :wink: