dziś po paru dniach testowania odinstalowałem ten nie dopracowany ■■■■… nie wiem jak będzie po wydaniu wersji finalnej tego sp2 ale obecnie wydana beta dla mnie nie wniosła niczego pozytywnego a wręcz nabruździła i namieszała mi w kompie…
owszem jest system minimalnie szybszy ale szlag trafił wszystkie style wizualne jakie miałem zainstalowane, pojawił się napis nad zegarkiem że to kopia ewaluacujna i wiele innych rzeczy się zmieniło co spodowało że postanowiłem to wywalić z mojego kompa, poczekam na finalne sp2
Super. Tylko chyba są jeszcze problemy ze sterami pod Windows 7. Chyba zaczekam za publiczna betą (ok. miesiąca) Ta obecna w sieci to może jakieś niechciane dodatki zawierać.
Podanie tych linków jest niezgodne z regulaminem wiec ci się oberwie za to od moderatorów Dodam, że pobieram to już od wczoraj i mam dopiero 32,8% :? Ale idzie do przodu więc może da się zainstalować na mojej licencji
A niby dla czego skoro licencja umożliwia instalacje dowolnej ilości kopii na dowolnej ilości komputerów. Czyli teoretycznie można seven zainstalować z 1 płyty na wszystkich kompach na ziemi.
No bo gdybym tu tera walnął linka do Win7 na torrent to niech mi przynajmniej 1 cwaniak poda jakiś konkretny argument że łamie prawo (no w końcu ma Win7 nieograniczoną licencję odnośnie ilości kompów na których można instalować)