W co grasz ONLINE?

dokladnie

Medal of Honor Alied Assault

Medal of Honor Alied Assault Spearhead

ja gram w MOHAA

oraz Kurnik i OGame :slight_smile:

Ja także gram w BF2 niestety jestem w posiadanie tylko demo a co wiąże się z graniem tylko na jednej dużej mapie , jednakże każda rozgrywka przynosi kolejne niesamowite emocje pomimo iż znam już na pamięć.

Dodatkowo tak jak kolega wyżej również gram w ogame , uni3 :wink:

Ja gram tylko w Quake3 :mrgreen:

COUNTER-STRIKE I wszystko jasne :wink:

Call of Dutty 2; Enemy Territory; Kurnik; Chessmaster 10th

Nie ma Tibi oraz gier chodzących na przeglądarkach internetowych typu Ogame, hattrick itp. :smiley: Wszystkie co wymieniłem gram bądź też grałem.

Ja gram tylko w :

:arrow: Medal of Honor Alied Assault

:arrow: Call of Duty 2

ja gram w WORLD OF WARCRAFT

Tylko jedna osoba w to gra online. Dlatego niezmiernie ciekawi mnie, z kim :lol:

nie ma takiej gry :shock: chyba Guild Wars - też grałem ale ostatnio nie mam na nią czasu :wink:

No słaba coć ta ankieta - paru tytułów nie ma - przez 3 lata ciachałem w UT (wszystkie części oprócz Championship), ale tearz ciacham w CS:S ;]

Diablo 2 LORD OF DESTRUCTION JESTEM WIELKIM FANEM

Call of Duty 2 i MOHAA Spearhead :wink:

Call of Duty my nick Voldemord :smiley:

Ja nałogowo gram w Ogame :smiley: Ta gra potrafi wciągnąć. A tak oprócz tego to jakieś gry logiczne lub strategie (lubie zmierzyć się z myślącym przeciwnikiem, a nie z czasem popełniającym głupie błędy AI). A jak mi się naprawde nudzi to wejde popatrzeć co tam w tibii (OMG) słychać.

Eve Online. Jesli ktos sie wychowal na planszowym gwiezdnym kupcu i zagrywal sie na komputerowym elite, to pokocha ta gre.

diablo 2 LoD :smiley: :smiley: :smiley: :twisted:

Star Wars JK3: Jedi Academy

dokladniej na serwerze JKA Disruption [Capture the flag] :>

Ja tam gram w Trash-a