Proszę bardzo, głosujcie! Właśnie w szkole przeprowzadzamy ankiety i wpadłem na pomysł aby umieścić taką nakietę na forum dobreprogramy. Potrzebuję conajmniej 50 głosów ale chciałbym mieć 100 (albo więcej) Więc proszę głosujcie 
?
Proszę bardzo, głosujcie! Właśnie w szkole przeprowzadzamy ankiety i wpadłem na pomysł aby umieścić taką nakietę na forum dobreprogramy. Potrzebuję conajmniej 50 głosów ale chciałbym mieć 100 (albo więcej) Więc proszę głosujcie 
?
po prostu IDEA 
Hayah, jak na moje wymagania jest najlepsza 
nie wiem czy heya nie powinna być jako era
a sami swoi do plusa ??
to nie są niezależni operatorzy, ale ich produkty 
update:
Plus GSM, ale chyba już niedługo
wkurzają mnie coraz bardziej :twisted:
No popieram Monczkina, tak jak w Idei jest Pop tak samo w Erze powina być Heyah a w Plusie Sami swoi. A tak do tematu to mam Ere.
Podzielam zdanie Monczkina, a co do tematu to Idea - Jedna Idea na kartę ;]
a ja mam w GoMobile 8)
Idea jest najlepsza :lol: :lol:
JA mam komórke w sieci IDEA.
Ja sądze, że Era. Największy zasięg, duży wybór telefonów, nie taka znów droga, obszerny cennik taryf 
zawsze jedna
IDEA
a co do ankiety to heyah i sami swoi to nie są niezależne sieci… jak już koledzy zauważyli :lol:
Oczywiscie ze Idea Pop. 8)
Jedna idea!
Era - TakTak ;]
Plus
oczywiscie ze IDEA
:lol:
:lol: :-o

TakTak = Era
Heyah = Era
SimPlus = Plus GSM
SamiSwoi = Plus GSM
PoP = Idea
Na 100% wyżej wymienione to USŁUGI trzech polskich sieci telefonii komórkowej: Era, Plus GSM i IDEA ![]()
Omnix NIE jest ani oddzielnym operatorem sieci telefonii komórkowej w Polsce, ani nawet usługą pre-paid, jest natomiast jedną z wielu usług świadczonych przez sieć Era ![]()
TakTak, Heyah, SimPlus, SamiSwoi i PoP to NIE są oddzielni operatorzy sieci telefonii komórkowej w Polsce ![]()
IDEA POP - najlepsza 
pozdro
Bzdetne ozdobniki z tytułu topica skasowałem (następnym razem poleci cały topic).
Odnośnie tematu:
Błąd merytoryczny to niestety popełniasz TY.
A sprawa ma się tak:
Prepaidy podstawowych sieci to:
Era
TAK-TAK
Plus GSM
SIMPLUS
Idea
POP
a HEYAH i Sami swoi to odrębni operatorzy korzystający z nadajników Ery i Plusa i wykupujący od nich opłaty za korzystanie z ich sieci nadajników. Powód prosty: sieć jest juz tak gęsta że nia ma szansy na nowe koncesje.