W jakiej sieci masz komórkę?

Proszę bardzo, głosujcie! Właśnie w szkole przeprowzadzamy ankiety i wpadłem na pomysł aby umieścić taką nakietę na forum dobreprogramy. Potrzebuję conajmniej 50 głosów ale chciałbym mieć 100 (albo więcej) Więc proszę głosujcie :slight_smile:

?

po prostu IDEA :wink:

Hayah, jak na moje wymagania jest najlepsza :slight_smile:

nie wiem czy heya nie powinna być jako era

a sami swoi do plusa ??

to nie są niezależni operatorzy, ale ich produkty :slight_smile:

update:

Plus GSM, ale chyba już niedługo :stuck_out_tongue: wkurzają mnie coraz bardziej :twisted:

No popieram Monczkina, tak jak w Idei jest Pop tak samo w Erze powina być Heyah a w Plusie Sami swoi. A tak do tematu to mam Ere.

Podzielam zdanie Monczkina, a co do tematu to Idea - Jedna Idea na kartę ;]

a ja mam w GoMobile 8)

Idea jest najlepsza :lol: :lol:

JA mam komórke w sieci IDEA.

Ja sądze, że Era. Największy zasięg, duży wybór telefonów, nie taka znów droga, obszerny cennik taryf :slight_smile:

zawsze jedna :arrow: IDEA

a co do ankiety to heyah i sami swoi to nie są niezależne sieci… jak już koledzy zauważyli :lol:

Oczywiscie ze Idea Pop. 8)

Jedna idea!

BTW, ankieta nt. pre-paidów.

:arrow: Era - TakTak ;]

Plus

oczywiscie ze IDEA :smiley: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :-o :slight_smile: :smiley: :smiley:

TakTak = Era

Heyah = Era

SimPlus = Plus GSM

SamiSwoi = Plus GSM

PoP = Idea

Na 100% wyżej wymienione to USŁUGI trzech polskich sieci telefonii komórkowej: Era, Plus GSM i IDEA !!

Omnix NIE jest ani oddzielnym operatorem sieci telefonii komórkowej w Polsce, ani nawet usługą pre-paid, jest natomiast jedną z wielu usług świadczonych przez sieć Era !!

TakTak, Heyah, SimPlus, SamiSwoi i PoP to NIE są oddzielni operatorzy sieci telefonii komórkowej w Polsce !!

IDEA POP - najlepsza :smiley:

pozdro

Bzdetne ozdobniki z tytułu topica skasowałem (następnym razem poleci cały topic).

Odnośnie tematu:

Błąd merytoryczny to niestety popełniasz TY.

A sprawa ma się tak:

Prepaidy podstawowych sieci to:

Era :arrow: TAK-TAK

Plus GSM :arrow: SIMPLUS

Idea :arrow: POP

a HEYAH i Sami swoi to odrębni operatorzy korzystający z nadajników Ery i Plusa i wykupujący od nich opłaty za korzystanie z ich sieci nadajników. Powód prosty: sieć jest juz tak gęsta że nia ma szansy na nowe koncesje.