Wczytywanie nieakutalnej strony

Problem mój polega na błędnym wczytywaniu przez IE strony WWW, którą zaaktualizowałem parę dni temu, a do dziś ukazuje mi się zawartość sprzed aktualizacji. Próbowałem wielu sposobów - usuwanie plików tymczasowych, plików z katalogu Temporary Internet Files, plików Cookies, niestety nic to nie zmienilo! !!

Pozdrawiam

Dzień dobry. Może sprawdź coś takiego, nie wiem czy o to chodzi, no ale spróbować warto :slight_smile: .

Narzędzia - Opcje internetowe - Tymczasowe pliki internetowe (Ustawienia) …tam znajduje się takie coś jak: “Sprawdź czy są nowsze wersje przechowywanych stron”

Pozdrawiam.

Wejdz na swoja strone (ta ktora aktualizowales), walnij klawisz F5, strona powinna sie odswiezyc i pojawic sie jej nowa wersja. Po prostu IE zapisuje strony w cache’u by szybciej ladowac odwiedzone juz strony.

Wszystko byloby dobrze, gdyby Wasze powyższe rady skutkowaly. Sprawa jest o tyle dziwna, ze juz to wszystko zrobilem (nie jestem początkującym użytkownikiem). Strasznie jest to dziwne…

Jeżeli używasz proxy to tu może byc przyczyna.

Pozdrawiam

Golden Finger

Przyczyną moze być proxy ja u siebie musze wlączać proxy jak niektóre strony chce odświerzyć .opis konfiguracji proxy w IE http://www.banita.pl/konf/proxyie.html