Wet?!


(Mic22) #1

Nie mogę grać w wolfensztejnie ET przez neta (neostrada 128) !!

Gdy łączę się z serwerem to wyskakuje error a potem się coś pobiera ale po chwili się wyłąncza co mam zrobic???????????


(Kiepas) #2

ściągnij najnowszego patcha i spróbuj na polskich serwerach


(Mic22) #3

A skąd mam wziąśc patcha????????????????


(fiesta) #4

Posty odsyłające do wyszukiwarek jako niezgodne z regulaminem kasacja.


(Heniu4) #5

http://download.gamezone.cz/RTCW/ET_Patch_1.02.exe oto link do tego patcha!!

I niezaczynaj nowego temtu rownie dobrze mogles zadac te pytanie na http://forum.dobreprogramy.com/viewtopic.php?t=15286 i tam tez jest poruszony temat patcha! !!

POzdro :o


(Mic22) #6

Mam patcha ale tym razem wyskakuje błąd:"Serwer is for liw pings only (Serwer jest dla niskiego pozionu ping- ów)"

Ci mam zrobić????? Jestem laikiem bo dopiero od 3 dni mam tą gre! !!


(Heniu4) #7

No i klikanij połacz ponownie !!


(Patricko) #8

Raczej to wina neostrady.

Za slabe lacze.

Oczywiscie da sie grac.

Ale tylko wtedy gdy ludzi jest malo na serwach ( a to rzadko sie zdarza ).

Posiadalem kiedys neo+ 320 kb/s i gralem ale to naprawde z duzymi trudnosciami.

Proponuje gre jak UT. Nie trzeba szybkiego lacza i zabawy co nie miara.

A co do WET to czy masz najnowssze wersje et_pro ??


(Heniu4) #9

A ja mam neo 160 i smigam jak szalony !!


(Patricko) #10

A czy grasz na serwie ktory jest pelen ludzi czy tylko pare osobek ?

Ja z swojego doswiadczenia pamietam ze na 320kb/s nie szlo pograc na full serwach.

Pingi byla okropne.

Dlatego wole UT...zawsze da sie pograc :wink: :stuck_out_tongue:


(Heniu4) #11

Najbardzie lubie sewery 20 [10] i na nich mam o.50-90 pingow !!