Wgranie plikow na serwer


(Saff111) #1

Witam mam pytanie. Nawiazalem polaczenie z moim serwerem i przeslalem plik na serwer. Moja strona to http://www.test-php.yoyo.pl Wchodze i pisze ze nie mam dostepu. A jak mamm zrobic zeby to wszytsko dzialalo ok i zeby glowny plik html. byl na stronie startowej czyli http://www.test-php.yoyo.pl ???????Prosze o pomoc


(system) #2

Sprawdz, czy podałes poprawny adres w pasku lokalizacji.

Sprawdz, czy utworzyłeś poprawny plik startowy (index.php, index.html, index.htm).

Wciśnij pomoc.


I jeżeli można wiedzieć, to co chcesz tam testować? Bo php można spokojnie uruchomić na komputerze, przez program. np. krasnal

pokey.gif


(Saff111) #3

Stronka juz dziala dzieki i jest jeden suchar, ze pisze mi w panelu na yoyo.pl ze strona nie ma poprawnego pliku a strona dziala bez zarzutu i pisze ze zostanie usunieta za 1 dzien. O co w tym chodzi?? Przecie wszytsko jest ok!!


(system) #4

Nie podałeś na stronie linka do yoyo.pl

pokey.gif


(Saff111) #5

Nie rozumiem


(system) #6

Przeczytaj co pisze na yoyo.pl! Wyraźnie tam pisze, że jezeli chcesz korzystać z ich usług, to musi być na stronie link tekstowy lub obrazkowy do yoyo.pl -> Regulamin -> pkt. 8

pokey.gif


(Saff111) #7

CZyli jak dodam to bedzie wszytsko ok?


(system) #8

Będzie wszystko ok.

pokey.gif


(Saff111) #9

A podaj linka do obrazka bo ja nie mog znalezc nawet regulaminu


(system) #10

:?

http://www.yoyo.pl/statute

http://www.yoyo.pl/faq#links

pokey.gif


(Saff111) #11

Wkleilem kod obrazka, mam go na serwie a w panelu nadal pisze tak: Na stronie nie ma poprawnego pliku startowego (np. index.html). Strona zostanie automatycznie usunięta w ciągu 1 dnia od daty ostatniej modyfikacji. Strona dziala poprawnie. http://www.test-php.yoyo.pl