Więcej FPS w cs na karcie raficznej NVIDIA geforce

Witam

Jest taka sprawa mam kartę graficzną NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP&X czy można mieć na niej więcej FPS w counter strike niż tylko 100

Jeżeli tak to proszę o odpowiedź i w jaki sposób to zrobić

Z góry dziękuje :smiley:

jeśli masz na tej karcie 100 fps to i tak cud :slight_smile: po co ci wiecej jeśli najlepiej sie gra na 100 :stuck_out_tongue: wpisz w konsoli cs komende:

fps powinny wzrosnąc

wlasnie w csie ja przy 60 fpsach czuje rwanie ekranu ; > najlepsza konfiguracja to 72 fpsy

Jest to dośc stara karta i wiecej fps przy akcjach nie będziesz mieć, jedyne co mozesz spróbować to aktualizacjia sterownika do grafiki. Z tego co widze to to jest najnowszy sterownik do tej karty:

http://www.nvidia.pl/object/winxp_2k_93.71_pl.html

Też miałem taki model. Więcej fps to tylko realnie w menu cs uzyskasz:D developer 1 i fps_max 999. A w grze ciesz się tym co masz (pewnie w granicach 80-100 fps masz). Do tego dochodzi też procesor i jego możliwości żeby mieć więcej fps, nie tylko sama grafika;)

chodzi mi o servery DR jak mam 125 fps po wpisaniu komend ale to tylkow menu start cs a tak to 100 a jak komend nie wpisze to mam ustawione na 100 a mam 40 20 60 80 różnie i na DR się nie mogę rozpędzić pożądnie żeby mapkę przejść

a jeszcze spytam która karta jest lepsza NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 czy ta co jest w temacie ???

Ci co piszą ze w counterze nie zauważy się różnicy proponuje pograć z dwa latka a zobaczycie każdy jeden spadek wydajności każdy wzrost pingu o 5.

“Niedzielni gracze” tego nie wychwycą, ale jak grasz na wysokim poziomie to liczą się szczegóły.

Pobrałem te sterowniki co mówił djkamil09061991

i mam jedynie 60 fps i nie mogę zwiększyć a jak gram to mam tylko 30 fps

nie ma tak jak przedtem synchronizacja pionowa ani nic

zainstalować te stare??

Counter Shots ,

Poradnik dla Ciebie

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Counter Shots , NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 jest gorsza nawet od Geforce’a 2 mx więc ten 4mx jest od rivy lepszy. PS w menedżerze urządzeń masz with agp8x? Pewnie twoja płyta główna ma agp 4x

nie nie ma nic takiego

może mi ktoś wytłumaczyć jak zwiększyć fps na tych sterownikach czy muszę stare zainstalować???

proszę o pomoc

Odinstaluj to g… co ci djkamil09061991 podał. Za nowe są do twojej karty. Spróbuj najpierw 44.03 , powinny być optymalne. Jak nie to 53.04, Maksymalnie instaluj drivery 56.72. Ale myślę że te 44.03 powinny ci wystarczyć do cs żebyś miał stabilnego. No i wyczyść pc z kurzu w środku;) A sterowniki instaluj wg http://www.cs-sprite.pl.tl/Sterowniki.htm

zainstalowałem 93.71

i grafika jest dobra ino fps mnie wku’’’’’’ bo na serwach się głupio gra

muszę kartę graficzną zmienić na lepszą