Wiedźmin (The Witcher)

A w piątek ma wyjść już pierwszy patch do Wiedzmina xD

Tyle jest błędów 8)

No cóż… Nim więcej ludzi w coś gra, tym więcej znajdą błędów. Ciekawe co by było gdyby Linux miał 90% rynku… Nikt nie ośmielił by się powiedzieć Wingroza.

Hoho mylisz się kolego, chyba zapomniałeś o takim hicie jak Painkiller.

Co to wiedźmina to gra nie szokuje, ale zdobędzie sławę dzięki fabule.

Wizz tak samo się mylisz co do reklamowania tej gry. Gra nie została hucznie reklamowana, z reszta i tak to tylko na mały procent.

Jak to jest hit to n1 dla Ciebie 8)

:o

Widać że nie śledziłeś tej całej paranoi związanej z reklamą Wiedzmina na gram.pl.

To było istne szaleństwo, parę newsów o Geralcie dziennie :x (cały czas tak jest)

Gra była również reklamowana w sklepach z częściami komputerowymi, (Media Markt, Empik, itp.) marketach, wszelakiej maści gazetach, pismach, telewizji, na ulicach wisiały plakaty z Geraltem…

Mógłbym tak długo wymieniać…

Jak to nie jest huczna reklama to również n1 dla Ciebie 8)

Nie tylko dla mnie, dla wielu polaków. A co do reklamy to standardowe procedury. Szaleństwo to by było jak bym widział reklamy w TV, wozy z billboardami, jeżdżące kafejki(jak to było w stanach przy reklamowaniu M$ Fl. Simulator). A co do reklam na gram.pl to przecież normalne… mają swoja stronę i reklamują swój produkt i gdzie tu szaleństwo…

Dla mnie po prostu zrobili “z igły widły”

Ta gra niczym specjalnie nie zaskakuje, grafika jak na takie wymagania również jest słaba.

Tym bardziej że robili tą grę baaardzo dłuuugooo, więc można było się spodziewać czegoś lepszego a na dodatek zrobili bubel :-x

Oficjalna premiera jutro a dzień przed premierą ukazuje się pierwszy patch xD

WizZz moze powiesz mi jak mam uzyc konczacego ataku, bije kogos i pokazuje mi sie kombo 2 a pozniej finish attack czy cos takiego i nie wiem co wcisnac

no w przeciwieństwie do GTA4 (namalowali na ścianie wielkie logo a potem zastąpili logiem z jakąś prostytutką… podobno malowanie obydwu ścian kosztowało 40k $) to wiedźmin to malutkie piwko…

Warzka Przecież masz instrukcję do gry ?

Czy dostałeś jakiś wybrakowany egzemplarz ?

Po co przerywać grę, spojrzenie w instrukcję, czy też poradnik i już wszystko wiesz.

A tak czekasz nie wiadomo ile aż ktoś Ci odpowie na forum :roll:

Warzka , na forum używamy polskich znaków. Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało wywaleniem postu do śmietnika.

Raczej… :smiley:

Czy ja wiem… :?

Z tego co widzę to to kolega Warzaka używa pirata :stuck_out_tongue: Bo skoro pojawił mu się napis " finish attack" to jest to po angielsku, a jak wiadomo przy instalacji jest tylko język polski, a zagraniczna premiera jest dzisiaj więc wniosek jest prosty :twisted:

BTW. Painkiller jest grą zarąbistą i bije dużo innych zagranicznych gier na głowę, no po prostu jest hitem i tyle, najnowszy dodatek chyba Overdose to szmira, ale sam Painkiller jest grą zaje…fajna :stuck_out_tongue:

A wracając do Wiedźmina, gry RPG nigdy mnie nie pociągały, a Gothic wręcz odpychał, z eRPeGopodobnych jedynie w Diablo 2 pograłem trochę, ale to bardziej jest H’n’S. Natomiast Wiedźmin mnie wciągnął, dawno nie miałem takiego uczucia przy zamykaniu gry w nocy, a może jeszcze jeden quest, a może jeszcze jedno zadanko.

A Ci którzy jadą po Witcherze jak po łysej kobyle to najczęściej sfrustrowani nabywcy pre-ordera (najczęściej EK), którzy są źli na CDP i gram.pl za zamieszanie w dostawie.

Pójdzie mi na : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1GB RAM,

GeFORCE 7300GT??

Złączono Posta : 27.10.2007 (Sob) 20:35

256MB DDR2

Ziomixiu - Pójdzie.

Może “zapędzam się z motyką na słońce” czy Wiedźmin ruszy na:

Athlon 2000+ 1,66 GHz

768 RAMU

Ati Radeon 9600 Pro 256 mb

pawel256 Ruszy :wink:

A na moim ruszy na low?

mister1294 jak dasz wszystko na low, i najmniejszą rozdzielczość to ruszy.

Mam zegary na swoim radku ustawione na te z 9600… i zastanawiam się nad dokupieniem ramu jakieś 512 jeszcze to może będzie chodził lepiej

Nie będzie.

Dlaczego ?

Bo masz za wolnego procka.

Dokupić ram + zmiana procka na coś około 3.0GHz + nowa grafika = dopiero wtedy będzie efekt.