Widziałem takie pytanie na forum więc odpowiadam
Otóż tak działa. Mi działa, ale nie robiłem żadnych uptadów. Może to jest powód.
Widziałem takie pytanie na forum więc odpowiadam
Otóż tak działa. Mi działa, ale nie robiłem żadnych uptadów. Może to jest powód.
Mam pytanie, odpale na tym sprzęcie Wiedźmina? Planuje dokupic 512 MB RAM, mam jednak wątpliwości co do mojej karty graficznej (dla leniwych Radeon 9550 128/128).
http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=895&p=1798
Na tej stronce podane jest minimalna i optymalna konfiguracja sprzętu potrzebnego do odpalenia Wiedźmina. Ponadto jest tu zestawienie kart, którch gra nie obsługuje.
Dziwi mnie fakt, że w rubryce zamieszczona jest karta spełaniająca wymagania ( 128mb/ P.S 2.0 /obsługa DX 9.0).
Pozdro.
Ah. Mam win XP ofkorZ
sevcio , sam napisałeś że przeczytałeś, że ta karta jest nieobsługiwana, więc nie rozumiem dlaczego pytasz tutaj o to.
Pozatym, pytania o to czy dana gra komuś pójdzie zadajemy w tym temacie: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=171282
i kazdy nastepny post tego typu który tutaj się pojawi będzie usuwany.
na radeonie 9550 gra śmiga jak sie patrzy, jestem tego żywym dowodem. a na tej stronie producenta to bajki wypisują
Twój Radek ma więcej mb… ale na 128 mb też chodzi płynnie jak wszystko jest na low
hmm. Jak widać są jednak wyjątki
Co do tego, to już pary raze miałem okazje się przekonać, wolałem nie czekać w niepewności i poradzić się na forum
może nie na temat ale napiszę:
w Rosji licencyjny Wiedźmin (pod nazwą Wiedzmak) kosztuje około 35 zlociszy w przeliczeniu. Jest to wersja z dodatkową płytką z muzą do gry.
Na tym polega chyba prawadziwa walka z piractwem (którego w rassiji nie brakuje)
Mam problem z misja w 2 akcie , chodzi o te kamyki (nie pamietam nazwy) które mam wsadzić w obeliski aby otworzyć wierze na bagnach dla Kalksteina. Mam już osiem brakuje 2 ma ktoś może liste gdzie są wszystkie kamyki?? :mrgreen:
PS. WizZz , jak chesz pisać “Sprawdz w poradniku” to lepiej nie pisz bo takiego nie posiadam
To kup oryginalną grę piracie :!:
Kola1214 , a niby dlaczego nie posiadasz? W każdym pudełku z grą był poradnik.
No i co ?
Poradnik zjadłeś na śniadanie, czy jak ?
W każdym pudełku z grą jest poradnik, tak jak napisał Areh
W mojej niemieckiej wersji takiego nie mam albo go nie widziałem.
W każdej wersji jest poradnik :shock:
Więc chyba go nie widziałeś
No nie ma , jest tylko manual czyli instrukcja
W Wyzimie Klasztornej trzeba znaleźć dla Kalksteina dwie książki. Czy wie ktoś gdzie one są?
Ej, jak walcze ze scotia’tel w banku vivladich, to tam na dole te krasnoludy mnie rozwalja zawsze ! Jak ich rozwalic ? Mieczem zelaznynm czysrebrnynm ? i jak ?
Zamieć, Jaskółka, diamentowy pył na miecz i sieczemy. Ja problemów akurat tam nie miałem.
Juz po ptokach. Poradzilem sobie :P. Ale bez zamieci i pylu diamentowego. Wzialem Jad Wisielców, puszczyk zamiec - podpalilem ich i siekalem
“Wiewiórki” to przecież ludzie, więc na pewno mieczem żelaznym. Wogóle w opisie broni pisze na kogo dany oręż jest przeznaczony.