20Mbps już od 74zł
10Mbps już od 69zł
6Mbps już od 64zł
Niestety trzeba doliczyć minimum 22.50

20Mbps już od 74zł
10Mbps już od 69zł
6Mbps już od 64zł
Niestety trzeba doliczyć minimum 22.50

Niestety, żeby skorzystać z najwyższych prędkości trzeba mieszkać blisko centralki i mieć odpowiednią linię.
zawsze coś taniej :o ale czy wielka obniżka przeciwko innym operatorom #-o
hahahah dlatego do mnie wydzwaniali zeby mi wcisnac 1mb z TV za 64zł :D:D:D:D
I do tego trzeba płacić za utrzymanie jej
Wydaje mi się że tak, ale fakt opłaty wspomnianej wyżej dalej dyskwalifikuje Neo w miastach.
20Mbps już od 74zł (*96zł)
10Mbps już od 69zł(*91zł)
6Mbps już od 64z(*86zł)
*minimalne opłaty co miesięczna.
Heh, niech sobie obniżają, ja przechodzę do Orange 
Domowy się przydaje 
ej zaraz zaraz to co teraz bedzie opłata za utrzymanie łącza obowiązkowa do ceny neta ? 
Jeżeli masz linię telefoniczną nie płacisz nic.
Jeżeli nie masz to koszt utrzymania wynosi 29zł/miesięcznie.
Netia (jak i żadne inne łącze ADSL) bez linii telefonicznej nie zadziała (chyba że WiMax, ale to zupełnie inna sprawa).Chodziło chyba o abonament telefoniczny.
A za utrzymanie łącza albo abonament telefoniczny, trzeba płacić wszystkim operatorom. Bez różnicy, czy będzie to Netia, Multimo, TPSA, czy Orange.
■■■ wam sie nie myli neostrada z netia ? 
Nie myli się - przecież napisałem, że w przypadku każdego operatora, jest tak samo.
właściwie komu idzie ta kwota 29zł za utrzymanie łącza ?
Tylko dla TP?
tp dalej doi swoje krowy. Za 44zł mogę mieć 1Mb bez telefonu. Za 512 płacę 28zł. A linia jest nowa i bezstratna. To nie komunistyczna rdza w tp.
Proszę o link do oferty.
Kpc21 , tu
http://www.multimedia.pl/internet_szczegoly
a dodam, że to cennik dla nowych. A cennik dla stałych użytkowników jest inny - niższy
Tyle że:
Multimedia to telewizja kablowa, a więc dostępna zazwyczaj tylko w budynkach wielorodzinnych, na określonym obszarze.
W moim rejonie Multimedia nie działa zbyt dobrze.
Dobrze, ze obniżają, ale do konkurencji dużo TP brakuje, np u mnie w Hyperionie: 2 Mb/s: 32zł, 4 Mb/s: 40zł,
6 Mb/s: 46zł, aktywacja 49zł dla umowy na 14 miesięcy.
Tyle że przy normalnym BSA ceny są wyższe, niż w Neostradzie. Te 4 Mb/s za 50 zł to chyba tylko przy LLU, jeśli nie na liniach Netii.
A taka konkurencja jak Multimedia czy Hyperion to żadna konkurencja - ze względu na znacznie mniejszy zasięg.
Multimedia to w pierwszej kolejności operator telefoniczny, potem dołączyli usługi internetowe, a dopiero na samym końcu TV.
Więc trudno powiedzieć że to głównie operator TV kablowej 
O ile mi wiadomo, w pierwszej kolejności był to operator TV kablowej (tak jak UPC czy Toya). Ale mogę się mylić, zaraz to sprawdzę.
A co do cen Netii - tak cennik wygląda u mnie (typowe BSA, małe miasto):
Edit:
Okazuje się, że nawet same Multimedia na swojej stronie tego nie precyzują (nie mówiąc już o Wikipedii), ale wszędzie w ofercie i danych o spółce, jako pierwsza podawana jest TV kablowa, z nią też zawsze mi się kojarzyła. W każdym razie u mnie w mieście linii telefonicznych nie mają, mają za to sieć TV kablowej (którą kilka lat temu wykupili od lokalnej firmy). I telefon podłączają prawdopodobnie za pomocą VoIP (bo innego sposobu chyba nie ma
).