Wielki problem z fps-ami w cs-ie


(system) #1

Witam!

mam pytanie. co mam zrobić aby mi fps-y nie skakały? skanowałem kompa antuwirusem, ad-aware, czyszcze regularnie rejestr, a fps-y skaczą z 99 do 40! jest to bardzo uciążliwe, prosze o pomoc z góry thx!


(L337 Crew) #2

Ściągnij te sterowniki:

http://www.idg.pl/ftp/pc_5136/ATI.DNA.d ... .4.12.html

Sam ich używam na identycznej karcie graficznej i jest 100 FPS.

Może też wina configa?

Spróbuj przywrócić domyślnego.


(system) #3

po zainstalowaniu sterowników problem z fps-ami zniknął ale sXe mnie wyrzuca z niektórych serwerów


(Morgenowsky) #4

Pokazuje się jakiś błąd?

A w ogóle masz to sXe?


(system) #5

tak mam, wyskakuje komunikat, check logs coś takiego

P.S. nie mam czitów


(Morgenowsky) #6

A dokładniej?

Najlepiej zrób screena tego błędu...


(system) #7

4710d4a97f49b156m.jpg


(Morgenowsky) #8

I pewnie zaraz przed wyrzuceniem z serwera masz czarny ekran lub informację, że zostaniesz wyrzucony?

Jeśli tak to skonfiguruj dobrze sXe.


(system) #9

niee, wybieram TEAM, strój, i wyskakuje komunikat!


(Jlukojko) #10

wyinstaluj cs'a, przeskanuj a potem jeszcze raz zainstaluj. :?


(Morgenowsky) #11

Moim zdaniem on źle uruchamia tego sXe.

Dopisujesz odpowiednią linijkę do skrótu?


(system) #12

nie nie dopisuje, ale przed zainstalowaniem sterów tych co podałeś wszystko było w porządku


(Morgenowsky) #13

To nie ja podałem tylko L337 Crew.

I nie sądzę, żeby to była wina sterowników.

Zobacz instrukcję jak go zainstalować

:arrow: http://www.sxe-cs.blo.pl/


(Szrama Senator) #14

To, że po zainstalowaniu sterowników sxe nie działa, to przypadek.Z tego co napisałeś rozumiem że cs'a uruchamiasz przez "CHANGE GAME" :?

Aby działało cs'a trzeba uruchamiać przez skrót w którym element docelowy wygląda mniej więcej tak:

"D:\CS\Valve\hl.exe -game cstrike"