Windows 10 przestaje być aktywny. Legalne oprogramowanie

witam pana Panie Marcinie Myli się pan otrzymałem płytę instalacyjną z Windowsem 10, naklejkę z kluczem by nakleić na komputer i rachunek. o tym w jakim sklepie kupiłem komputerowym nie będę upubliczniać bo wie ten kto powinien wiedzieć. Zakupu dokonałem w 2015 roku to wówczas Windows był sprzedawany na płytach.

DZIĘKUJE za podanie telefonu - problem rozwiązany - pozdrawiam

1 polubienie

NO i dobrze :wink:
Z tym sklepem, może moje wrażenie, ale trochę zabrzmiało to jak “moje zabawki idę z piaskownicy”, a to rzecz istotna. Nawet bardziej niż same płyty, takie pakiety można zamówić w Chinach, tylko “porządny sklep” takiego numeru nie odwali, Allegrowy… nie wykluczam, dlatego piliłem :wink:

SZANOWNY PANIE kupuje droższe programy firmy Adobe ale tylko od sprzedawców tej firmy i nie mam żadnego problemu bo sprzedawca od razu mi go rejestruje na mojej stronie ID Nigdy bym nie kupował na allegro coś takiego za grosze a później zgłaszał problem bo to przecież jest do udowodnienia czy program jest legalny czy nie a w 2015 roku jak kupowałem to pamiętam Windows 10 dopiero wchodził na rynek.

Może zdradzisz co było powodem cofnięcia aktywacji przez MS?

zadzwoniłem i pani sprawdziła moje konto oraz mi zaktualizowała, jest teraz ok.Ja bym na to sam nie wpadł, bo kupiłem program firmy Adobe i przy jego instalacji poinformowano mnie bym zaktualizował Windows, w taki sposób zauważyłem ten problem.

maszyna nie umarła Windows działa poprawnie bo aktywowała mi pani a wcześniej sprawdziła moje konto i wszystko jej się zgadzało.

SZANOWNY PANIE bądźmy poważni i nie pisz pan o głupotach bo poważny człowiek takich rzeczy nie robi, STARY EMERYT nie bawi się zabawkami i nie pisze bzdur tylko o tym jakie ma problemy, a otrzymuje głupawą odpowiedz bo to nie jest poważne posądzanie kogoś o kupowaniu kluczy na Allegro.