Witam,
Jeśli chodzi o zapisywanie kompozycji to oczywiście że to robię wciskając “zapisz zmiany”, lecz nie pomaga.
Jeśli chodzi o grę przez neta to nie grałem i nie grywam przez neta jeśli już to przez pada z bratem.
Nie mam już pomysłu na to…
Witam,
Jeśli chodzi o zapisywanie kompozycji to oczywiście że to robię wciskając “zapisz zmiany”, lecz nie pomaga.
Jeśli chodzi o grę przez neta to nie grałem i nie grywam przez neta jeśli już to przez pada z bratem.
Nie mam już pomysłu na to…
Nie oto chodzi. Gdy zmieniasz tapetę powstaje nowa kompozycja i aby ją zapisać musisz zrobić PPM na tej kompozycji i wybrać zapisz kompozycje
Aha.
Ale klikam prawym na kompozycję i nie ma nic takiego żeby móc ją zapisać…
A co jest jak klikniesz na kompozycji? Jak widać na skrinie wyżej u mnie taka opcja jest…
Jak kliknę prawym na kompozycję aero to nic się nie pojawia, natomiast jak kliknę w moich kompozycjach to jest tylko: “usuń kompozycję”
Bo według mnie klikasz na zapisanej kompozycji, dlatego niema tych opcji, kompozycja niezapisana nazywa się “Kompozycja niezapisana”
Zdaje się że problem jest znany stąd Windows zaproponował sposób na rozwiązanie problemu, powinieneś z tej rady skorzystać.
Ot-y KOSZ