Windows Vista 64 bit jak ja sciągnąc?


(Tomcio835) #1

Jak go pobrac??? kiedy sie zarejestruje ma MS to sa 2 linki jeden do MS 32 bity a drugi do 64 Bity

Do pierwszego link działa ISO zajmuje 3.2 giga ale do 2 64 bity tylko 13.8 mb

a powinno 4,4 dlaczego tak jest???


(Bunio) #2

Ściągnięty plik czy jeszcze przed pobraniem ?


(Adamawa13) #3

ściagnięty

ja odpalam go przez DAEMONA, exploruje płytkę, odpalam setup i mówi, że nieprawidłowa aplikacja ;/


(sdar) #4

Zmień tytuł na bardziej konkretny bo temat wyląduje w śmietniku


(Bunio) #5

Jeżeli tak ,to zdefragmentuj dysk

:arrow: Diskeeper Free


(Adamawa13) #6

lol, a co to ma niby dać? defragmentacja? ;/


(Bunio) #7

(Adamawa13) #8

omg, no wiem co to jest :stuck_out_tongue:


(Bunio) #9

Przez co dysk podaje prawdziwą wielkość pliku. ;]


(Adamawa13) #10

no ale napewneo to nie będzie 4.4 gb? Zreszta po co mi to, jeśli i tak nie działa? A jak wklejam ten adres z maila do przegląarki, to nie chce mi wchodzić ;/


(Myszonus) #11

to sobie poszukaj na stronie microsoftu :confused: albo zamów :confused: poprosić nie łaska :confused:


(Bunio) #12

Jaką masz przeglądarkę ?


(Myszonus) #13

coś się dzieje :?: jakieś komunikaty :?:


(aero) #14

Może microsoft ma chwilowe problemy z serverami....czym pobierasz plik ?


(Tomcio835) #15

juz znalazłem odpowiedz. wyszło na to ze to Opera mi oszukuje. Wkleiłem linka do IE i zainstalowałem ten dodatek Active X i sciągam:D ale chyba nie zainstaluje 64 bitów bo pół rzeczy mi nie pójdzie :smiley:


(Adamawa13) #16

Myszak - hehe, szybki jesteś, po paru minutach ten fragmencik skasowałem i podmieniłem go za inną treść :stuck_out_tongue:

Ja patrze i przez Operę i przez IE6 - w obu ten link z maial mi nie wchodzi ;/


(Tomcio835) #17

http://download.windowsvista.com/previe ... wnload.htm

wejdz tutaj na IE. Kliknij

otworzy ci sie okienko poczekaj z jakies 2 sek. Wyskoczy okno z Active X zainstaluj wszystko. I po tym bedzie automatycznie sciagac. Jak u mnie poszło to u was tez musi


(Adamawa13) #18

Nic mi się nei pojawia ;/ Pewnie mam coś źle skonfigurowane ;] aaa no masz, nawet tam strona mi się nie ładuje, bo to jest link do strony, z którego klikam na iny link i ssię Vistę?


(aero) #19

http://windows.mocny.com/2455,aktualnosci może to pomoże :smiley:


(Tomcio835) #20

tak